Γεμιστό ρολό κοτόπουλο με λιαστές ντομάτες

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">2 στήθη κοτόπουλου καθαρισμένα και κοπανισμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">½ φλιτζάνι ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλάκια σούπας τριμμένο τυρί cheddar</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι σούπας φρυγανιά</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι σούπας βούτυρο</span><br /><span style="font-size: medium;">¼ του φλιτζανιού ξερό λευκό κρασί</span><br /><span style="font-size: medium;">¼ του φλιτζανιού νερό</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι σούπας νερό</span><br /><span style="font-size: medium;">1 ½ κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Ανακατεύουμε τις λιαστές ντομάτες, το τυρί και τη φρυγανιά και τα αφήνουμε στην άκρη.</span><br /><span style="font-size: medium;">Μοιράζουμε το μείγμα με τις λιαστές ντομάτες στα δύο φιλέτα κοτόπουλου (έχουμε ζητήσει από το χασάπη να τα χτυπήσει και να τα ανοίξει) και τυλίγουμε καθένα σε ρολό. Τα στερεώνουμε καλά με οδοντογλυφίδα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά σε ένα βαθύ τηγάνι και φροντίζουμε τα ρολά να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα.</span><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε το κρασί, το ¼ του φλιτζανιού νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 15 με 20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το κοτόπουλο.</span><br /><span style="font-size: medium;">Βάζουμε τα ρολά σε μια πιατέλα και προσθέτουμε στην κατσαρόλα το νισεστέ λιωμένο ή το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο νερό.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Ανακατεύουμε μαζί με τα υγρά του κοτόπουλο ώστε να δέσει η σάλτσα.</span><br /><span style="font-size: medium;">Γαρνίρουμε με φρεσκοτριμμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα