Ψαρονέφρι με σώς μουστάρδας

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια βούτυρο</span><br /><span style="font-size: medium;">200 ml λευκό κρασί</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">1 1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">Ανάλογο αλατοπίπερο</span><br /><span style="font-size: medium;">300 γραμμάρια μουστάρδα</span><br /><span style="font-size: medium;">800 γραμμάρια χοιρινά φιλετάκια (από ψαρονέφρι)</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε ξύλο κοπής αλατοπιπερώνετε τα χοιρινά φιλετάκια.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια ρίξτε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και αφήστε τη να ζεσταθεί καλά.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σοτάρετε τα χοιρινά φιλετάκια για 5 λεπτά από την κάθε πλευρά και προσθέστε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σβήστε με το κρασί, αφήστε να τραβήξουν τα υγρά και προσθέστε τη μουστάρδα και το αφήνετε να μαγειρευτεί για περίπου 30 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Εάν η σάλτσα σφίξει προσθέστε λίγο κρασί ακόμα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Όταν το φαγητό είναι έτοιμο το βγάζετε από την εστία και γαρνίρετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα