Καλαφατάκης: Να πιστοποιήσουμε την ανοδική μας πορεία

Ο ΑΓΟΡ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (1/2), με τον προπονητή των κρητικών, Γιώργο Καλαφατάκη, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πάει για να διεκδικήσει τη νίκη και να πιστοποιήσει την ανοδική της πορεία και να αναφέρεται και στο νέο απόκτημα, Λούκα Ντρτσα."Ερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση. Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Γνωρίζουμε ότι είναι μία μεγάλη και ποιοτική ομάδα με υψηλούς στόχους, αλλά εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να πιστοποιήσουμε την ανοδική μας πορεία.

Με υπομονή και πολύ δουλειά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ανάλογη πορεία με αυτή των προηγούμενων ετών. Προχωρήσαμε σε μία αλλαγή με την προσθήκη του Λούκας Νρτσα.

Στη θέση που παίζει χρειαζόμασταν έναν ποιοτικό παίκτη. Εχει την εμπειρία και την ποιότητα για να προσφέρει μέχρι το τέλος της σεζόν. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει και θα τον βοηθήσουμε", είπε ο προπονητής του ΑΓΟΡ

Από την πλευρά των παικτών, ο Κένι Γκάμπριελ αναφέρει: "Στόχος μας το Σάββατο, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, είναι να βγούμε στο παρκέ με πολύ ενέργεια και πάθος για να κερδίσουμε.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν θα έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας και για αυτό το λόγο πρέπει να παράγουμε περισσότερη ενέργεια για να καλύψει το κενό τους.

Ολοι θυμόμαστε το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Ρέθυμνο και θα θέλαμε να πάρουμε μία μίνι ρεβάνς".

Σχετικά άρθρα