Μίνιτς: Να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα

Ο Αρης αντιμετωπίζει τη Νέα Κηφισιά στο Ζηρίνειο (1/2), με τον προπονητή των κιτρινόμαυρων, Μίλαν Μίνιτς, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει τον έλεγχο του αγώνα, να σταματήσει τους αιφνιδιασμούς και να ελέγξει τα ριμπάουντ."Παίζουμε με μία ομάδα που έχει καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό και που στην έδρα της παίζει καλό μπάσκετ και διαθέτει χημεία.

Η Κηφισιά έχει παίκτες με ικανότητα στην πάσα, με καλό σουτ για τρίποντο και παίκτες που είναι ιδιαίτερα αθλητικοί, στοιχεία που τα δουλεύουν πολύ καλά στο παιχνίδι τους.

Δικός μας στόχος είναι να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και όσα έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα, να τα βγάλουμε και στο παιχνίδι μας", είπε ο προπονητής του Αρη.

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζέρεμι Χαντ υποστηρίζει: "Το παιχνίδι με την Κηφισιά θα είναι δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, μετά από συνεχόμενες νίκες και διαθέτει μια δυνατή έδρα.

Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε στο παρκέ τις οδηγίες του προπονητή μας και όσα κάνουμε στην προπόνηση. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και πιστεύουμε σε αυτήν".

Σχετικά άρθρα