Σούλης: Πρέπει και θα κερδίσουμε την Ξάνθη

Την βεβαιότητα ότι ο Αρης θα κερδίσει την Ξάνθη στο Κλ. Βικελίδης εξέφρασε ο Σούλης Παπαδόπουλος, που τόνισε πως οι κίτρινοι έχουν αφήσει στο παρελθόν τον αγώνα της Λιβαδειάς.Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Αρη στη Nova:

-Κόουτς, ξεπεράστηκε το σοκ της Λιβαδειάς;
« Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Τώρα που είμαστε πιο ήρεμοι και έχουμε μιλήσει και με τους ποδοσφαιριστές, ξέρουμε ότι δεν φταίει κανένας άλλος, εκτός από εμάς. Μπορεί να έγιναν κάποια λάθη από τον διαιτητή, σε συγκεκριμένες φάσεις, όμως υπεύθυνοι είμαστε εμείς. Είχαμε τη νίκη στα χέρια μας και μας ξέφυγε. Για 83-84 λεπτά είχαμε παίξει και καλό ποδόσφαιρο, όντας μια ομάδα τελευταία, να μπαίνει σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Λεβαδειακού, από πλευράς αποτελεσμάτων, μη χάνοντας από κανέναν, πέραν από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Κι όμως εμείς επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, είχαμε συνεχώς ”κεφάλι” στο σκορ και με ωραία γκολ, αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Ξέρουμε ότι υπεύθυνοι είμαστε εμείς, ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ούτε να ψάχνουμε δικαιολογίες».
-Αν ψάξει κανείς να βρει κέρδος από τη ζημιά, τι θα έλεγε;
« Για μένα κέρδος απ΄ αυτό το παιχνίδι, δεν υπάρχει. Μακάρι να παίζαμε καταστροφικά, να παίζαμε αντιποδόσφαιρο, να λέγανε τι ομάδα είναι αυτή, αλλά να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Διότι, εδώ που είμαστε εμείς, θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό θα ήταν το κέρδος για εμάς. Μακάρι, λοιπόν, με την Ξάνθη να μη παίξουμε καθόλου καλά και να κερδίσουμε. Σίγουρα κι εμένα μ΄ αρέσει να παίζουμε καλά, μέχρι το 83΄μου άρεσε  η ομάδα μου, αλλά όπως είπα εμείς είμαστε υπεύθυνοι κι ας μη ψάχνουμε για δικαιολογίες συνέχεια. Βέβαια, κι εγώ διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές, όντας σε μια στιγμή έντασης, αλλά όταν είσαι πιο ήρεμος και τα βάζεις κάτω τα πράγματα, πρέπει να βρίσκεις τα λάθη σου και να διορθώνεσαι».
-Πως τη βλέπετε την ομάδα με τους νέους παίκτες;
« Τα είχα τα παιδιά μαζί μου 10 μέρες, δουλέψαμε μαζί. Το ότι έχουν έρθει στον Αρη παιδιά, όπως ο Μπουγαϊδης και ο Βλάχος που παίζουν στην εθνική Ελπίδων, σημαίνει ότι προσθέσαμε ποιότητα. Μαζί με τ΄ άλλα παιδιά που ήρθαν, συν τον αγαπητό στον κόσμο Βανγκέλι, νομίζω πως θα βοηθηθούμε. Γι αυτό θέλαμε και τον Παπαστεριανό, που ξέρει τ΄ αποδυτήρια και είναι παίκτης του κέντρου που μας έλειπε. Πήγαμε, λοιπόν, στη περίπτωση του Βανγκέλι, παρ΄ ότι δεν παίζει στη θέση που θέλαμε, γιατί είναι αγαπητός στον κόσμο για να μπορέσει να μας βοηθήσει στην ψυχολογία, δίνοντας χαρά στους φιλάθλους. Συν τον Καμινιώτη και τον Τσιάρα, οι οποίοι παίζουν σ΄ αυτές τις θέσεις».
-Το αγωνιστικό πρόβλημα του Αρη φάνηκε στη Λιβαδειά, όταν παρατάξατε ομάδα αλλαγμένη κατά τα 5/11;
« Όταν είσαι τελευταίος, υπάρχει πρόβλημα αγωνιστικό».
-Και τώρα η Ξάνθη.
« Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, αλλά τώρα για εμάς δεν υπάρχουν δύσκολα κι εύκολα. Πρέπει να κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε!».
-Η εικόνα που έχετε για την Ξάνθη;
« Μια καλή ομάδα, στη μέση της βαθμολογίας, θα δούμε.».

Σχετικά άρθρα