Μπακασέτας: Ξεπεράσαμε το σοκ της Λιβαδειάς, για νίκη με Ξάνθη

O Τάσος Μπακασέτας τόνισε πως άπαντες στον Αρη έχουν ξεπεράσει την ήττα-σοκ στην Λιβαδειά και είναι έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα απέναντι στην Ξάνθη.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπακασέτας στη Nova:

-Τάσο, ξεπεράστηκε το σοκ της Λιβαδειάς;
« Ναι, πιστεύω ότι το έχουμε ξεπεράσει. Ηταν, πράγματι, ένα σοκ, αλλά μέσα απ΄ αυτό μπορούμε να δούμε τα θετικά στοιχεία, καθώς η ομάδα σκοράρει, πλέον, με αρκετή ευκολία και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Ξάνθη».
-Ο Αρης βρήκε στο πρόσωπό σου τον άνθρωπο που μπορεί να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα;
« Εντάξει, δεν νομίζω πως έχει βρει αποκλειστικά εμένα. Τα γκολ είναι ομαδική προσπάθεια και εγώ ήρθα με το σκεπτικό να βοηθήσω, ώστε στο τέλος η ομάδα να φτάσει στη σωτηρία».
-Τώρα που πέρασαν λίγες ημέρες, τι θα έλεγες ότι έφταιξε στη Λιβαδειά στα τελευταία λεπτά;
« Σίγουρα η συγκέντρωση παίζει τον πρώτο ρόλο. Το ότι αμέσως μετά το 3-1, δεχτήκαμε το 3-2,έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο. Δεν είμασταν συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε, καταρρεύσαμε μετά το τρίτο γκολ και ήταν θέμα χρόνου να δεχτούμε και το τέταρτο».
-Ερχεται η Ξάνθη…
« Είναι το πιο κρίσιμο ματς της φετινής σεζόν. Εγώ πιστεύω ότι, πάση θυσία, αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε!».
-Εχεις εικόνα για την Ξάνθη;
« Όταν ήμουν στην Τρίπολη, είχα έρθει αντίπαλος με την Ξάνθη, έχω εικόνα και πιστεύω ότι με τις καινούριες προσθήκες που έχουμε, θα τα καταφέρουμε». 

Σχετικά άρθρα