Ανακοίνωσε Πίγκραμ ο Ηλυσιακός

Παίκτης του Ηλυσιακού είναι και επίσημα ο Κόρτνεϊ Πίγκραμ, με την διοίκηση της ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του 29άχρονου αμερικανού γκαρντ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Πίγκραμ θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση του Σαββάτου (1/2) με τον Πανελευσινιακό.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
"Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Courtney Pigram. Ο Αμερικάνος γκαρντ είναι γεννημένος το 1985 και με ύψος 1.85 μ. καλύπτει και τις δύο θέσεις της περιφέρειας.

Ο Pigram θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα μας, στον ΤΕΛΙΚΟ με τον Πανελευσινιακό, αφού με υπεράνθρωπες προσπάθειες, ξεπεράστηκαν όλες οι δυσκολίες αλλά και οι… τρικλοποδιές από φίλους και μη.

Απόφαση όσων ανήκουμε στην οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο είναι ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ κι αυτό να το λάβουν καλά υπόψη, όσοι επιχειρήσουν να επαναλάβουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Καλούμε όλους τους Ιλισιώτες, να σταθούν πλάι μας και γεμίζοντας το γήπεδο στο αυριανό ματς, να στείλουν και αυτοί το δικό τους μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση! Με τη φωνή σας και μόνο βοηθήστε την ομάδα μας να πάρει τη νίκη! 

Τα ψέματα τελείωσαν… Τώρα πολεμάμε!".

Σχετικά άρθρα