Αναστόπουλος: Το κάτι παραπάνω για την απογείωση

Ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων, Νίκος Αναστόπουλος, τόνισε ότι η ομάδα του θέλει μια καλή εμφάνιση και νίκη, προκειμένου να απογειωθεί.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστόπουλου στη Nova:
"Οι μεταπτώσεις στην απόδοσή μας είχαν και ένα καλό. Μπορέσαμε και διαχειριστήκαμε σωστά την ήττα με τον ΟΦΗ. Παρά το ότι δεν ήμασταν καλοί με τον ΟΦΗ, διαχειριστήκαμε πολύ καλά την ήττα.

Το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι πως όταν παίζω καλά πρέπει να συνοδεύεται από πόντο ή πόντους. Με την απόδοση και τις ευκαιρίες που είχαμε ακόμα και η ισοπαλία θα ήταν άδικο αποτέλεσμα για εμάς.

Αν παίζεις καλά και δημιουργείς ευκαιρίες θα έρθει και το γκολ., με αυτό το σκεπτικό θα αντιμετωπίσουμε και τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολλή καλή ομάδα με υψηλούς στόχους αλλά κι αυτός όταν αγωνίζεται εκτός έδρας έχει πολλές μεταπτώσεις.

Δείχνει διαφορετικό πρόσωπο στην Τούμπα από ότι μακριά από αυτή. Δεν παύει όμως να είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια καλή ομάδα. Αυτή τη στιγμή θέλουμε το κάτι παραπάνω για να γίνει η απογείωση.

Αν εξαιρέσουμε τον Αρη που λόγω των γνωστών προβλημάτων έχει μείνει λίγο πίσω, όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι κοντά και αυτό είναι καλό. Με δύο νίκες απογειώνεσαι ενώ με δύο ήττες μπορείς να βρεθείς στην τελευταία θέση.

Το πρωτάθλημα έχει 13 παιχνίδια και κοιτάμε την ομάδα μας. Έχουμε επτά ματς στο γήπεδό μας αλλά και αγώνες εκτός έδρας που μπορούμε να πάρουμε βαθμούς σε όλους.

Πιστεύω πως τουλάχιστον μέχρι πέντε με έξι παιχνίδια πριν τελειώσει το πρωτάθλημα οι ομάδες θα είναι κοντά. Η σκέψη μας είναι να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Αυτός είναι ο στόχος".

Σχετικά άρθρα