Απόλλων: Τουλάχιστον 1,5 μήνα έξω ο Διαμάντης!

Νοκ άουτ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα για σχεδόν 1,5 μήνα τίθεται ο Δημήτρης Διαμάντης που τραυματίστηκε στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.Ο 35χρονος μεσοαμυντικός υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό από το κατά λάθος χτύπημα του συμπαίκτη του Γιώργου Γουμάγια και θα υποβληθεί και σε επέμβαση.
Ο Διαμάντης μπαίνει το Σάββατο (1/2) στις 8 το πρωί στο χειρουργείο για ανάταξη δεξιού ζυγωματικού και ο Λόρι Σάντσες θα τον… ξεχάσει για τον επόμενο 1,5 μήνα!
Από εκεί και πέρα, η κυανόλευκη ΠΑΕ με επιστολή της, την οποία έδωσε και στη δημοσιότητα, διαμαρτύρεται στην ΕΠΟ και προσωπικά στον πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου κ. Γαβρηιλίδη, για τον ορισμό του αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη την Πέμπτη (13/1).

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα υποστηρίζουν πως "προφανώς πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων, γιατί δεν μπήκατε στον κόπο ούτε να μας απαντήσετε" το αίτημα από τις 22 Ιανουαρίου να γίνει ο επαναληπτικός αγώνας της φάσης των «8» του Κυπέλλου την Τετάρτη (12/1) με δεδομένο πως την Κυριακή (16/1) η Ελαφρά Ταξιαρχία αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Σχετικά άρθρα