Μετά το σοκαριστικό συμβάν με τη νοσηλεία ανήλικων μαθητών, λόγω της ανεξέλεγκτης κατανάλωσης νοθευμένων ποτών σε κλαμπ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, αναμένεται να μπει σήμερα «λουκέτο» στο συγκεκεριμένο κλαμπ.
Πιο συγκεκριμένα, το Star έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που το πάρτι σταματάει, αφού οι μαθητές λιποθυμούν ο ένας μετά τον άλλον μετά την κατανάλωση αλκοόλ, με αποτέλεσμα οκτώ ανήλικοι να μεταφερθούν στα επείγοντα των νοσοκομείων.
Παιδιά που βρέθηκαν στο πάρτι αποκάλυψαν τις συμφωνίες ανάμεσα σε διοργανωτές και μαθητές προκειμένου να σερβιριστούν ποτά σε λυκειόπαιδα.
Στο αποκλειστικό βίντεο του Star ακούγεται ο καλλιτέχνης Ιβάν Γκρέκο να σταματάει την εμφάνισή του. Στο μεταξύ, μαθητές Λυκείου λιποθυμούν μέσα στο κλαμπ και βγαίνουν έξω γιατί έχουν έρθει τα πρώτα ασθενοφόρα που καλούσαν οι γονείς.
Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο εδώ!
«Με 45 ευρώ απεριόριστα ποτά»
Στα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα οποία διαφημιζόταν το πάρτι, παρότι ήταν σαφές πως πρόκειται για σχολική εκδήλωση, οι διοργανωτές εμφανίζονταν να δίνουν τιμές προπώλησης και εισόδου στις οποίες συμπεριλαμβάνεται το ποτό – δεν διευκρινιζόταν εάν είναι αλκοολούχο ή όχι. Μάλιστα, με 45 ευρώ τα παιδιά είχαν πρόσβαση στο ανοιχτό bar με απεριόριστα ποτά.
«Πληρώσαμε 28 ευρώ. Ήταν το τραπέζι μου με δύο μπουκάλια. Έβλεπα κάποιους να κάνουν εμετό από τα πρώτα είκοσι λεπτά, γιατί πιστεύω ότι είχαν πιει πολύ», ακούγεται να λέει ένας από τους μαθητές.
Οι μαθητές δεν ρωτήθηκαν για τις ηλικίες τους
Επίσης, μαθητές που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο πάρτι ανέφεραν στην κάμερα του Star ότι κανένας από τους υπεύθυνους του καταστήματος δεν τους ρώτησε τις ηλικίες τους πριν τους σερβίρουν ποτό, ενώ οι σερβιτόροι γνώριζαν ότι σερβίρουν αλκοόλ σε ανηλίκους.