Πουρές από κάστανα, από τον Γάλλο σεφ Chez Lucien! thumbnail
Ο Γάλλος σεφ Chez Lucien σας προτείνει να φτιάξετε για εσάς και την οικογένεια σας έναν ξεχωριστό πουρέ από κάστανο. Τα υλικά είναι για 4 άτομα. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: Μία σακούλα κάστανα Ponthier (μπορείτε να τα βρείτε στο supermarket AB) 3/4 γάλα 300 γρ. κρέμα γάλακτος αλάτι και πιπέρι Πώς θα παρασκευάσω τον πουρέ; Η διαδικασία παρασκευής του πουρέ κάστανο είναι απλή και γρήγορη! Βάζουμε μια τσάντα από κάστανα "Ponthier"  σε μια κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με το γάλα. Αφού ζεσταθεί το γάλα, (προσοχή όχι να βράσει) βάζουμε τα ζέστα κάστανα χωρίς το γάλα στο μίξερ. Στην συνέχεια, προσθέστε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει πουρές  και στο τέλος προσθέστε βούτυρο ανάλογα με το γούστο σας.  Καλή σας όρεξη! Chez Lucien

Πουρές από κάστανα, από τον Γάλλο σεφ Chez Lucien!

 

 


Ο Γάλλος σεφ Chez Lucien σας προτείνει να φτιάξετε για εσάς και την οικογένεια σας έναν ξεχωριστό πουρέ από κάστανο. Τα υλικά είναι για 4 άτομα.

 


 

 


Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

 


 

 


Μία σακούλα κάστανα Ponthier (μπορείτε να τα βρείτε στο supermarket AB)

 


 

 


3/4 γάλα

 


 

 


300 γρ. κρέμα γάλακτος

 


 

 


αλάτι και πιπέρι

 


 

 


Πώς θα παρασκευάσω τον πουρέ;

 


 

 


Η διαδικασία παρασκευής του πουρέ κάστανο είναι απλή και γρήγορη! Βάζουμε μια τσάντα από κάστανα "Ponthier"  σε μια κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με το γάλα. Αφού ζεσταθεί το γάλα, (προσοχή όχι να βράσει) βάζουμε τα ζέστα κάστανα χωρίς το γάλα στο μίξερ. Στην συνέχεια, προσθέστε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει πουρές  και στο τέλος προσθέστε βούτυρο ανάλογα με το γούστο σας. 

 


 

 


Καλή σας όρεξη!

 


Chez Lucien

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X