Φλεβαράκης: Ευκαιρία να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά

Τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (2/2), με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Κώστα Φλεβαράκη, να τονίζει ότι η αναμέτρηση με τους πράσινους είναι μία καλή ευκαιρία για να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά."Είχαμε πολλές αλλαγές τον τελευταίο καιρό στην ομάδα μας και ανακατατάξεις λόγω και του τραυματισμού του Γκρέιντζερ παραμονές μιας σειράς κρίσιμων παιχνιδιών όπου θα παίξουμε την παραμονή μας στην Α1.

Κύριο μέλημα μας είναι να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα νέα παιδιά και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο οποίο θα πάμε να αγωνιστούμε χωρίς άγχος είναι μια καλή ευκαιρία.

Σε παιχνίδια σαν και αυτά, απέναντι σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ευρώπη, αυτό που εμείς θέλουμε να δείξουμε είναι ότι διαθέτουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που προσπαθεί κάθε φορά για το καλύτερο μέσα στο παρκέ", είπε ο προπονητής των Τρικάλων.

Από την πλευρά των παικτών, ο Κρις Εβανς υπογραμίζει: "Ξέρουμε πολύ καλά τον βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα αλλά όπως κάνουμε πάντα προετοιμαζόμαστε εντατικά για να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στο παρκέ.

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να βλέπουμε μπροστά μας μόνο το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ηλυσιακό αλλά να εκμεταλλευτούμε και τυχόν ευκαιρίες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα η απώλεια του Γκρέιντζερ σε αυτήν την φάση του πρωταθλήματος είναι πλήγμα για μας, ωστόσο έχουν έρθει κάποια νέα παιδιά στην ομάδα που δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί και πιστεύω ότι θα καλύψουν με επιτυχία το κενό που αφήνει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Σχετικά άρθρα