Το πάρτι δεν σταματά!

Με χατ τρικ του Μπρέσεβιτς (τρίτο τη φετινή σεζόν, με τον Κροάτη να φτάνει τα 15 γκολ), δύο γκολ του Ανάκογλου και από ένα των Πλατέλλα, Πεταυράκη και αυτογκόλ του Χουσουλάκη, η ΑΕΚ έκανε… πλάκα στον Μανδραϊκό διασύροντάς τον με 8-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στον 6ο όμιλο της Football League 2.Με σημαντικές αλλαγές παρέταξε την ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας. Κάτω από τα γκολπόστ ο Καραγκιολίδης, δεξί μπακ ο Τσουκαλάς, αριστερό ο Πεταυράκης, στόπερ οι Γεωργέας και Ρόβας, αμυντικό χαφ ο Κορδέρο με τον Ανάκογλου μπροστά του να έχει ελεύθερο ρόλο, στα εξτρέμ ο Πλατέλλας με τον Πόποβιτς, ο Ντακόλ δεκάρι και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπρέσεβιτς.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, όταν ο Πλατέλλας έκανε σέντρα από αριστερά και μετά απο τραγικό λάθος του Κουσούρη, ο Μπρέσεβιτς με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Ο Κροάτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της Ενωσης στο 29′, όταν μετά από ασίστ του Ανάκογλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής με σουτ-κεραυνό έγραψε το 2-0.

Ο Μπρέσεβιτς στο 40′ έκανε χατ-τρικ, όταν μετά από σέντρα του Τσουκαλά με πλασέ στην κίνηση σημείωσε το 3-0 για την ΑΕΚ, που ήταν και σκορ ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ανάκογλου έκανε μια προσωπική ενέργεια και με ωραίο σουτ έγραψε το 4-0 για την Ενωση, που έδειχνε ασταμάτητη!

Το 5-0 ήρθε στο 55′ και πάλι με τον Ανάκογλου που έπαιξε το "1-2" με τον Μπρέσεβιτς και με σουτ ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Η Ενωση δεν σταμάτησε εκεί αφού πέτυχε κι άλλο γκολ. Στο 65′, ο Κορδέρο έβγαλε στον Μπρέσεβιτς που πέρασε τον Χρόνη και άφησε τη μπάλα στον Πλατέλλα, ο οποίος με πλασέ σε κενό τέρμα έκανε το 6-0…

Το πάρτι όμως δεν σταματά για την ΑΕΚ, που στο 70′ έφτασε στο 7-0, όταν ο Ανάκογλου άλλαξε το παιχνίδι για τον Πεταυράκη, ο οποίος αμαρκάριστος έπιασε ένα διαγώνιο σουτ και έστειλε για έβδομη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Χρόνη.

Το σκορ έκλεισε στο 89′ με τον Τσουκαλά να βγάζει τη σέντρα και τον Χουσουλάκη, σε μια προσπάθεια να διώξει, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 8-0!

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Γεωργέας (65′ Τσούπρος), Ρόβας, Κορδέρο (65′ Κατσικάς), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Πόποβιτς Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (72′ Τσεβάς).
Μανδραϊκός (Βογιατζής): Χρόνης, Χουσουλάκης, Κουσούρης (61′ Λελούδας), Μεσσήνη, Κολτσίδας, Αγκόλι, Μπιλίτσης, Μπούγιας, Καϊμακούδης, Ζαχαράτος (85′ Κανάκης), Σερέπας.

Σχετικά άρθρα