Ηττα-σοκ της Μπαρτσελόνα, 2-3 από τη Βαλένθια στο Καμπ Νου

Πληρώνοντας τα τραγικά λάθη του Βαλντές, η Μπαρτσελόνα γνώρισε ήττα-σοκ με 3-2 από την Βαλένθια μέσα στο "Καμπ Νου" και κινδυνεύει μετά το τέλος της αγωνιστικής να βρεθεί στην τρίτη θέση.Οι "μπλαουγκράνα" ηττήθηκαν για πρώτη φορά ύστερα από 25 συνεχόμενες νίκες στο γήπεδό τους για το πρωτάθλημα χάνοντας σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο 7’ ο Σάντσες με εντυπωσιακό πλασέ άνοιξε το σκορ για την Μπαρτσελόνα για να έρθει η ισοφάριση από τον Παρέχο στο 44’ για την Βαλένθια. Οι "νυχτερίδες" στο 48’ με εντυπωσιακή κεφαλιά του Πιάτι έκαναν το 1-2.

Η απάντηση ήρθε άμεσα για την Μπάρτσα, καθώς στο 54’ κέρδισε αυστηρό πέναλτι με τον Μέσι να ισοφαρίζει σε 2-2. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, ο Αλκασέρ έκανε το 3-2 για την Βαλένθια.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα στο 84′ έμεινε και με δέκα παίκτες, όταν ο Άλμπααποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.  

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Μασεράνο, Πικέ, Ζόρντι Αλμπα, Ντάνι Αλβες, Μπουσκέτς, Τσάβι (64′ Ινιέστα), Φάμπρεγας (76′ Τέγιο), Αλέξις Σάντσες, Πέδρο, Μέσι

Βαλένθια: Ντιέγκο Αλβες, Ματιέ, Ρικάρντο Κόστα, Μπαραγάν, Μπερνάτ, Χάβι Φουέγο, Ρομέου, Παρέχο (90′ Μίτσελ), Πιάτι (86′ Φέδε), Φεγκουλί, Αλκάθερ (78′ Βάργας).

Σχετικά άρθρα