Πετράκης: Θέλαμε πολύ τη νίκη

Στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στην δημιουργία των φάσεων που πραγματοποίησε ο ΠΑΣ, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο νέος τεχνικός των Ηπειρωτών Γιάννης Πετράκης, ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ομάδα στην συνέχεια θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου:

"Καταρχήν θα ήθελα να δώσει πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν πολύ σπουδαία η προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Ο κυριότερος λόγος που κερδίσαμε ήταν αυτός πιστεύω.  Θέλω να ευχαριστήσω και τον φίλαθλο κόσμο ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ. Αναφορικά με το παιχνίδι πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά. Στην φάση της δημιουργίας εμφανίσαμε πάρα πολύ καλό πρόσωπο και αυτό φυσικά είναι στα θετικά. Κάναμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ και καθαρίσαμε ουσιαστικά την αναμέτρηση.  Πιστεύω ότι βελτιώσαμε κάποια λάθη της άμυνας που εμφανίσαμε στο πρώτο μέρος.  Κερδίσαμε δίκαια. Πλέον πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και να κοιτάξουμε την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Ξάνθη".
Σε ερώτηση για τις του εντυπώσεις του από τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στον ΠΑΣ, ο Πετράκης ανέφερε: "Είμαι ευχαριστημένος από αυτά που συνάντησα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΣ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με υποδέχτηκαν θερμά και είμαι αισιόδοξος πως στην συνέχεια ο ΠΑΣ θα είναι ακόμα καλύτερος".
Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας: "Ο βασικός κορμός και τα παιδιά είναι εδώ από πέρυσι.  Δεν είμαι προσωπολάτρης. Πρέπει να πιστέψουν στις δυνάμεις τους οι ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι μπορούν να κάνουν καλά πράγματα. Δουλέψαμε στην τακτική τις προηγούμενες ημέρες και οι παίκτες μου έδειξαν ότι έχουν αυτοπεποίθηση".
Για το αν βρήκε την ομάδα «σκοτωμένη» ψυχολογικά: "Όχι δεν βρήκα έτσι τα πράγματα. Απλώς λογικό είναι τα παιδιά λόγω των συνεχόμενων ηττών να μην βρίσκονταν στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία". 
Τέλος, για το αν το υπάρχον υλικό που υπάρχει στην ομάδα μπορεί να τραβήξει το κουπί: "Ξέρετε και σήμερα μας έλειπαν κάποια παιδιά λόγω τραυματισμών. Πιστεύω ότι όταν είμαστε όλοι καλά τότε και ο ΠΑΣ μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Πλέον το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό που πρέπει".

Σχετικά άρθρα