Παπαδόπουλος: Οσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες…

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα παραμονής είναι στον Αρη, όπως δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλους μετά το 1-1 με τη Ξάνθη

Ξεκαθάρισε ωστόσο πως αν ο Αρης στα επόμενα τρία παιχνίδια δεν έχει φτάσει στους 21 βαθμούς, τότε θα έχουν χαθεί και οι τελευταίες ελπίδες.
 
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στο γήπεδο μας, μαζί με τον κόσμο μας. Ξέραμε ότι η Ξάνθη είναι καλή στις αντεπιθέσεις και έχει καλούς παίκτες γενικότερα. Δυστυχώς η αλλαγή του Καμινιώτη δεν είναι δικαιολογία. Ξέραμε ότι θα έπαιζαν και για την ισοπαλία, αλλά εμείς θέλαμε μόνο τη νίκη. Είπαμε στο ημίχρονο να είμαστε προσεκτικοί στις στημένες φάσεις, αλλά έτσι δεχτήκαμε το γκολ. Ρισκάραμε αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να διεκδικήσουμε ένα δεύτερο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ρισκάραμε όσο δεν πάει άλλο με τον ΑΓγελούδη, δεν έγινε όμως η φάση για να πάρουμε το παιχνίδι. Παρότι είχαμε δύσκολη εβδομάδα μετά το παιχνίδι της Λιβαδειάς, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε την ψυχολογία μας και σε αυτό βοήθησε και ο κόσμος».

Για τους Αγκάνθο και Πουλίδο: «Δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά για τους παίκτες. Δεν μου αρέσει να μπαίνω σε αυτές τις λεπτομέρειες. Για παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα έλεγαν γιατί δεν μπήκε ο Πουλίδο, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω οι παίκτες: «Από θέμα πάθους θέλησης, οι παίκτες τα δίνουν όλα. Θα μπορούσαμε στο τελευταίο 20λεπτο να έχουμε πιο καθαρό μυαλό, να παίξουμε πιο στρατηγικά και να κοιτάμε και την άμυνα μας. Πέφτει όμως η ψυχολογία. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά να κερδίσουμε».

Για τον λόγο που ο Ηρακλής έμεινε εκτός αποστολής: «Παίζαμε στο γήπεδο μας και ήθελα να έχω και κάποιους παίκτες που μπορούν να κρατήσουν καλύτερα τη μπάλα».

Για το αν είναι διατεθειμένος να στηριχτεί σε συγκεκριμένους παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν και να αφήσει κάποιους στο περιθώριο: «Η ομάδα θα πρέπει να βρει έναν κορμό. Αναγκαστικά σήμερα μπήκε ο Πουλίδο. Να πάμε με έναν συγκεκριμένο κορμό και να πάμε να παλέψουμε. Και ο Οικονομόπουλος δεν έχει καλή παρουσία, έχει δώσει όμως τόσα παιχνίδια. Ήρθε ο Μπακασέτας και έχει βάλει τρία γκολ. Θα θέλαμε να έχουμε και κάποιους άλλους παίκτες, χωρίς να θέλω να μειώσω τα παιδιά που έχουμε. Σίγουρα θα ήθελα να πάρω περισσότερα πάντως από παίκτες όπως οι Αγκάνθο και Πουλίδο».

Για το αν ο Αρης μπορεί να καλύψει τους βαθμούς που έχασε σήμερα: «Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια. Στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν ο Κάκος ήταν διαιτητής στη Λιβαδειά, θα χανόταν το παιχνίδι; Αν το πει κάποιος, δεν θα ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο. Εμείς όμως φταίμε που χάσαμε από τον Λεβαδειακό».

Για το ότι ο Αρης δεν κατάφερε πάλι να νικήσει στην έδρα του: «Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ, αλλά πρέπει να ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι στην έδρα μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι να πάρουμε βαθμούς».

Για το που βασίζει τις ελπίδες για σωτηρία: «Πρέπει να βρούμε τρόπο να το κάνουμε. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, ποτέ δεν είναι αργά. Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα και σήμερα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα».

Για τη συνέχεια της ομάδας: «Αν οΑρης δεν έχει 21 βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια, τότε δεν έχει ελπίδες. Αν όμως φτάσει αυτούς τους βαθμούς, θα μπορέσει να σωθεί»

Για τον Καμινιώτη και αν υπάρχει κάποιο νεότερο για τον τραυματισμό του: «Τον πιστεύω πολύ, αλλά είναι άτυχος με τους τραυματισμούς. Ο γιατρός μου είπε πως δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό. Αξίζει σαν παίκτης, όπως και άλλα παιδιά. Ήταν άτυχος, όπως και εμείς. Αν δεν έβγαινε, το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό».

Για την επιλογή του Οικονομόπουλου: «Είναι μια θέση όπου ψάχναμε να πάρουμε δύο-τρεις παίκτες και μπορούσε να παίξει ο Τριανταφυλλάκος. Έχουν περάσει και άλλοι από εκεί. Για αυτό ας μην αναφέρουμε συγκεκριμένους παίκτες».

Για το πρόβλημα που παρουσιάζει ο Αρης στα στημένα: «Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Όσα γκολ έχει δεχτεί ο Αρης φέτος από φάουλ, δεν τα έχω δεχτεί εγώ σε όλη την προπονητική μου καριέρα. Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που σκοράρει από φάουλ σε δεύτερο χρόνο».

Σχετικά άρθρα