Λιόγας: Διαχειριστήκαμε το άγχος μας

Ο Ηλυσιακός επικράτησε του Πανελευσινιακού στα Ιλίσια, με τον προπονητή των νικητών, Δημήτρη Λιόγα, να τονίζει ότι η ομάδα του κατάφερε να διαχειριστεί το άγχος της και να το κάνει δημιουργικό."Είναι ευχάριστο να κάθομαι δίπλα στον Γιώργο, με τον οποίο έχουμε καλή σχέση εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Ηλυσιακός είναι γνωστό πως έπαιζε τα ρέστα του. Κατάφερε να διαχειριστεί το άγχος και να το κάνει δημιουργικό.

Πηγαίναμε πρώτοι στη μπάλα, είναι εμφανής η διάθεση των παικτών να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ας μην βιάζονται κάποιοι να βγάζουν συμπεράσματα για το τι θα κάνει ο Ηλυσιακός, γιατί οι ομάδες μπορούν να αλλάξουν πρόσωπο, είτε προς το καλό είτε προς το χειρότερο.

Οι έλληνες έδειξαν την ποιότητά τους και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ήταν τονωτική ένεση ψυχολογίας αλλά και σήμερα.

Δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν πήραμε τη διαφορά όμως, με τον Πίγκραμ να είναι μόλις δυο μέρες εδώ δεν θα ήταν απλά αφύσικο, αλλά θαύμα να παίζαμε καλά στην τακτική έως το 40’", είπε ο προπονητής του Ηλυσιακού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Παναγιώτης Καυκής είπε: "Για μας ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Επρεπε να κερδίσουμε για να μείνουμε ζωντανοί στο στόχο της παραμονής.

Μπήκαμε πολύ δυνατά και το πάθος μας έδωσε τη νίκη".

Σχετικά άρθρα