Γεωργιάδης: Θέλουμε εξέλιξη και διάρκεια

Ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς, Γιώργος Γεωργιάδης, τόνισε ότι πρέπει ο ΠΑΟΚ να βελτιώσει την εικόνα του. Τι είπε για τις μεταγραφές και το ματς με τον Πλατανιά.
 
Για το ματς με τον Πλατανιά, αλλά και τους νέους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μίλησε ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς, Γιώργος Γεωργιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη στη "NOVA":

Αρχικά, αναφέρθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης: "Νομίζω δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Μετά ήρθαν δυο πολύ όμορφα γκολ από τον Βούκιτς μ’ εκτελέσεις φάουλ.

Έτσι κάπως ηρεμήσαμε, καταφέραμε κατά διαστήματα να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο και τελικά το αποτέλεσμα σίγουρα για πρώτο αγώνα Κυπέλλου είναι πολύ καλό για εμάς, αν και είχαμε διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί και το γνωρίζουμε αυτό".

Τι δε σας άρεσε σ’ αυτά τα διαστήματα που απομονώνετε και χαρακτηρίζετε κακά; "Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Κυρίως θα θέλαμε να πετυχαίναμε πιο εύκολα γκολ μέσα από το συνδυαστικό παιχνίδι, μέσα από το ποδόσφαιρο που παίζουμε κι όχι μόνον από τις στημένες φάσεις που πράγματι μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και να μη δίνουμε τόσο εύκολα ευκαιρίες στους αντιπάλους μας, κυρίως στην έδρα μας".

Εξ αρχής ένας εκ των βασικών σας στόχων ήταν το γρήγορο παιχνίδι, η γρήγορη ανάπτυξη. Με την πάροδο του χρόνου, τα πρόσωπα που έχουν μπει τελευταία στην ομάδα, υπάρχει ως στοιχείο υπό εξέλιξη στην ομάδα σας; "Ναι, όπως είπα και πριν, είχαμε τέτοια διαστήματα και την Πέμπτη σαν κι αυτά που περιγράφετε, θέλουμε όμως πιο μεγάλη διάρκεια, να πιέζουμε πιο πολύ τον αντίπαλο, να φτάνουμε πιο εύκολα έξω από την περιοχή και να πετυχαίνουμε πιο εύκολα γκολ".

Αρκετά νέα πρόσωπα από την ενίσχυση που προέκυψε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Κάτι που σαφώς και σας δίνει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, προσθέτει πίεση ως προς τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού ή ως προς την αποτελεσματικότητα; "Όχι, δε νομίζω… Καμία πίεση… Ξέρουμε που βρισκόμαστε, με ποια ομάδα έχουμε να κάνουμε, ποιοι είναι οι στόχοι.

Κατ’ αρχήν πιστεύουμε πως είχαμε καλό ρόστερ και είχαμε κι έχουμε καλούς παίκτες. Κι αυτοί που ήρθαν νομίζω πως είναι ποιοτικές λύσεις. Βέβαια ο καθένας αποδεικνύει την ποιότητά του και πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι μέσα στο γήπεδο, απλώς εμείς ελπίζουμε να προσαρμοστούν γρήγορα και να μας βοηθήσουν τόσο εμάς όσο και την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτός κι ο επόμενος μήνας είναι πολύ κρίσιμοι για εμάς. Έρχονται κρίσιμα παιχνίδια Κυπέλλου, Ευρώπης και Πρωταθλήματος. Όπως έχει πει κι ο προπονητής πάντα, το επόμενο παιχνίδι είναι για εμάς το πιο σημαντικό. Ξέρουμε ότι έρχονται πάρα πολλά παιχνίδια γι’ αυτό χρειαζόμαστε πολλούς και καλούς παίκτες, τους οποίους έχουμε".

Μια και ο λόγος για τον επόμενο αγώνα, για εσάς είναι ο εκτός έδρας με τον Πλατανιά. Την άποψή σας θα θέλαμε για την κρητική ομάδα και τις σκέψεις σας σχετικά με τη δική σας ομάδα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση …"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που θέλει τη νίκη γιατί παλεύει για την παραμονή της, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι για εμάς αλλά κι εμείς χρειαζόμαστε τους βαθμούς, θέλουμε να εξελιχθούμε, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε".

Το γεγονός πως και ο επικείμενος αντίπαλος έχει αρκετά νέα πρόσωπα σας προβληματίζει; "Όχι, όλοι πλέον γνωριζόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς αυτό βρίσκεται πια στον δεύτερο γύρο. Βεβαίως κοιτάμε το τι έχει η αντίπαλη ομάδα, το πώς μπορεί ν’ αγωνιστεί αλλά σίγουρα πρωτίστως κοιτάμε τη δικιά μας ομάδα, το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στο γήπεδο".

Σχετικά άρθρα