Μπακάκης: Δεν γνωρίζω αν ήταν πέναλτι

Ο Μιχάλης Μπακάκης που υπέπεσε σε πέναλτι, με το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού, σχολίασε τη φάση στην οποία πρωταγωνίστησε και στάθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας του, η οποία, όπως είπε θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη.
"Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε στο Καραϊσκάκη, το οποίο είναι κάτι πολύ δύσκολο. Από εκεί και πέρα το γκολ της ισοφάρισης ήταν από στημένη φάση από μπέρδεμα της φάσης. Δηλαδή δεν μπήκε το γκολ από οργανωμένη επίθεση και αυτό μας δυσαρεστεί", τόνισε αρχικά ο Μπακάκης και πρόσθεσε:

"Ηταν λογικό μέσα στο Καραϊκσάκης ο Ολυμπιακός να πιέσει. Κέρδισε κάποια κόρνερ και κάποια στημένα. Στη φάση του πέναλτι πήγα να διώξω την μπάλα με το κεφάλι, μπερδεύτηκα με τον συμπαίκτη μου που ήταν μπροστά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου, το οποίο ήταν κοντά στο σώμα μου. Δεν γνωρίζω αν ήταν πέναλτι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε…"

Για να καταλήξει λέγοντας: "Με την εικόνα που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο και έτσι όπως παίξαμε ήταν ευκαιρία να πάρουμε το βαθμό, αλλά ατυχήσαμε".

Σχετικά άρθρα