Στέφενς: Είμαι απογοητευμένος

Ο Χουμπ Στέφενς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Πλατανιά και δήλωσε απογοητευμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

«Και τώρα πρέπει να μιλήσουμε για το παιχνίδι…», αναρωτήθηκε αρχικά ο Ολλανδός προπονητής και τόνισε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδα σήμερα. Όταν εφησυχάζεις τόσο πολύ μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν αξίζεις να πάρεις πόντους. Εμείς δώσαμε σήμερα στον αντίπαλο την αυτοπεποίθηση, και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τον τρόπο που πάλεψαν και κάποιοι δικοί μας παίκτες μπορούν να μάθουν από αυτό».

Ο Στέφενς συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι ήταν από την νοοτροπία μας αυτό που έγινε. Μετά το 1-0 δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε πολλές λάθος μεταβιβάσεις και αυτό έχει να κάνει με την αυτοσυγκέντρωσή μας. Όταν δεν βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αν μη τι άλλο να είσαι στη θέση σου. Κι όταν δεν παίζεις καλά, όπως δεν παίξαμε καλά εμείς, καλό είναι να παίζεις στη θέση σου κι όταν παίζεις στη θέση σου, παίρνεις αυτοπεποίθηση. Αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που χάσαμε σήμερα».

Για την εικόνα του αγώνα: «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά το 1-0 εμείς ανεβάσαμε τον Πλατανιά και δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό».

Για την απόδοση των παικτών του: «Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι έχουμε πολλούς νέους παίκτες, αλλά και έναν κεντρικό αμυντικό που παίζει σε μία θέση που δεν είναι η δική του. Δεν το λέω γιατί δεν πήγε καλά, ήταν ο καλύτερός μας παίκτης. Και είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που έπαιξαν κάποιοι δικοί μας παίκτες».

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Πήραμε κεντρικό αμυντικό τον οποίο χρειαζόμασταν, αλλά δεν ήταν έτοιμος,  πήραμε και επιθετικό που δεν είχε ακόμη δικαίωμα συμμετοχής. Κάποιοι παίκτες χρειάζονται χρόνο, αλλά δεν υπάρχει χρόνος στο ποδόσφαιρο».
 
 

Σχετικά άρθρα