Ουζουνίδης: Με δικαίωσαν οι παίκτες μου

Μέλι έσταξε για τους ποδοσφαιριστές του ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την μεγάλη νίκη του Εργοτέλη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη:
"Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και πήραμε μια εξαιρετικά σημαντική νίκη. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν είσαι με δύο παίκτες λιγότερους χρειάζεσαι και τύχη που την είχαμε σε μια φάση με το δοκάρι του Πανιωνίου.

Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά χωρίς να καταφέρουμε να πετύχουμε γκολ. Είχαμε και κάποια λάθη στην τελική προσπάθεια. Παίζαμε με πάθος, ενώ δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλό μας.

Όταν μείναμε με δύο παίκτες λιγότερους ξέραμε ότι θα έβγαινε μπροστά ο αντίπαλος μας και παίζοντας σωστά, αλλά και με λίγο ρίσκο, καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που μας έδωσε τη νίκη.

Είχα πει ότι έπρεπε ο Διαμαντάκος να μείνει μπροστά, ώστε να κρατά κάποιους παίκτες του Πανιωνίου, αλλά και να εκμεταλλευτεί τυχόν ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, όπως και έγιναν. Οι παίκτες με δικαίωσαν με την παρουσία και την προσπάθειά τους".

Σχετικά άρθρα