Π. Γιαννακόπουλος: Φωτεινός φάρος ο Παναθηναϊκός

Περήφανος και συγκινημένος, που ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού δήλωσε με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου ο Παύλος Γιαννακόπουλος, που υποσχέθηκε πως η οικογένειά του θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μέσω της "Πράσινης" δεσμεύτηκε πως η οικογένειά του δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το σύλλογο και θα συνεχίσει να τον υπηρετεί με όλες τις δυνάμεις της.

«Εν μέσω της οικονομικής δίνης και των πρωτόγνωρων δεινών που υφίσταται ο λαός μας, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να αποτελεί φωτεινό φάρο και απάγκιο για όλους όσοι πιστεύουν στο μεγαλείο και τα ιδανικά του.

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 106 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος αλλά και περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού κι ως απλός οπαδός επαναλαμβάνω την υπόσχεσή μου ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα συνεχίσει να βρίσκεται για πάντα στο πλευρό της μεγαλύτερης ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Ας αποτίσουμε και πάλι φόρο τιμής στη μνήμη της τεράστιας προσωπικότητας και ιδρυτή της Παναθηναϊκής ιδέας, τον Γιώργο Καλαφάτη, κι ας δεσμευτούμε όλοι πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φανούμε αντάξιοι του οράματός του. Ο Παναθηναϊκός, ήταν, είναι και θα παραμείνει η ομάδα της καρδιάς μας», ανέφερε στο μήνυμά του.

Σχετικά άρθρα