Ναπολεόνι: Μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό

Την πεποίθησή του πως ο Ατρόμητος μπορεί να αποκλείσει στο Κύπελλο Ελλάδας τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Στέφανο Ναπολεόνι
Ο ιταλός επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης-ανατροπής επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και μίλησε για την καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά και για το όνειρο της κατάκτησης του Κυπέλλου, αφού θεωρεί πως ο Ατρόμητος μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το αν είχε κάποια πρόταση από μεγαλύτερο σύλλογο: «Μπορώ να πω ότι όταν ήμουν στον Λεβαδειακό είχα συζητήσει με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν κατέληξε κάπου. Μετά με προσέγγισαν ξανά από τον ΠΑΟΚ αλλά επέλεξα τον Ατρόμητο και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαι μια χαρά εδώ».

Για το αν υποστήριζε κάποια ομάδα: «Είμαι από τη Ρώμη και είμαι Ρόμα. Γνώριζα τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αλλά όχι και πολλά, μόνο τις μεγαλύτερες ομάδες».

Για το αν ένιωσε να υποβιβάζεται η καριέρα του ερχόμενος στην Ελλάδα: «Ερχόμουν από την Πολωνία και για μένα ήταν ένα βήμα παραπάνω. Είμαι πιο κοντά στη χώρα μου και έκανα καλή επιλογή. Θα μπορούσα να είχα φύγει πιο νωρίς αλλά ευχαριστώ τον Λεβαδειακό γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο και να έρθω στον Ατρόμητο και βλέπετε ότι πηγαίνουμε όλο και πιο ψηλά».

Για το πώς βρέθηκε στην Πολωνία: «Όταν βλέπεις ότι δεν σου πάει η τύχη ή γίνονται κάποια άλλα πράγματα έπρεπε να φύγω. Ήμουν μεγάλος αλλά όταν μου ήρθε η ευκαιρία στην Πολωνία δεν το σκέφτηκα. Εάν έμενα στην Ιταλία μπορεί να μην έπαιζα στο επίπεδο που είμαι τώρα οπότε ήταν καλή επιλογή και είμαι αρκετά ευχαριστημένος».

Για το ποιος τον ανακάλυψε στην Πολωνία: «Με είδε κάποιος Πολωνός που είχε παίξει στην Ελλάδα αλλά σε μικρότερες κατηγορίες και μαζί με τον Κο Φαράντο είδαν κάποια DVD και ήρθα στην Ελλάδα να δω πως είναι και έκανα προπόνηση και με ήθελαν οπότε με αγόρασαν».

Για την επιθετική γραμμή του Ατρομήτου: «Έτσι είναι. Είμαστε έντεκα παίκτες συν αυτούς στον πάγκο που μπορούν να βοηθήσουν και όλοι το κάνουν. Συνεχίζουμε έτσι και μακάρι και η συνέχεια να είναι ανάλογη. Είναι σημαντικό να έχεις λύσεις».

Για τις φιλοδοξίες του: «Δεν σκέφτομαι πολύ το μέλλον. Σκέφτομαι το σήμερα και δεν κοιτάζω πολύ μπροστά. Όλοι έχουμε όνειρα αλλά μπορεί παλιότερα να ήθελα να παίξω στην Ιταλία, τώρα δεν το σκέφτομαι, είμαι πολύ καλά εδώ. Ο Ατρόμητος ανεβαίνει κάθε χρόνο και έχουμε όλοι όνειρα».

Για το αν χωράνε οι Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος και Ναπολεόνι στην ίδια ενδεκάδα: «Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε μαζί και το δείξαμε και με τα Γιάννενα. Σήμερα επίσης το δείξαμε. Ο Ούμπιντες και ο Καραμάνος μπορύν να παίξουν στις πτέρυγες και μπροστά εγώ με τον Παπαδόπουλο συνεργαζόμαστε καλά. Από κει και πέρα είναι καθαρά θέμα προπονητή και κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική τακτική».

Για το αν έχει κερδίσει κάποιο τρόπαιο στην καριέρα του και αν πιστεύει ότι φέτος έχει ευκαιρία να κατακτήσει το Κύπελλο: «Ναι έχουμε ευκαιρία όπως δείξαμε μπορούμε να παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τον Ολυμπιακό. Είμαστε συγκεντρωμένοι και το πιστεύουμε».

 

Σχετικά άρθρα