Στο χέρι της ΑΕΚ ο Κούρντι, βλέπει και Ντούνη

Οι… ελεύθεροι παίκτες του Πανιωνίου αρέσουν στην ΑΕΚ και μετά τον Αραβίδη η Ενωση προχωράει και για την απόκτηση του Αμίρη Κούρντι. Προτάθηκε και ο ΝτούνηςΟ μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει Football league συνεχίζεται και οι διοικούντες εξακολουθούν να τσεκάρουν περιπτώσεις, που αρέσουν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στραμμένο το βλέμμα της στον Πανιώνιο και μετά τον Αραβίδη φέρονται να είναι πολύ κοντά και στον Κούρντι.

Ο ακραίος αμυντικός των κυανέρυθρων αρέσει πολύ και σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχει ήδη κλείσει για το καλοκαίρι.

Ο Κούρντι έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2016, ωστόσο οι οφειλές που υπάρχουν στο πρόσωπό του καθιστούν εφικτό να βρεθεί μία συμφέρουσα φόρμουλα για όλες τις πλευρές και να αποχωρήσει ειρηνικά από την ομάδα.

Την ίδια ώρα, στην ΑΕΚ έχει προταθεί ένας ακόμα παίκτης του Πανιωνίου. Ο λόγος για τον Μάρκο Ντουνη, που φέτος πραγματοποιεί καλή χρονιά.

Η περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ είναι ανάλογη με αυτή του Κούρντι. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016, αλλά εξαιτίας των οφειλομένων θα μπορεί το καλοκαίρι να αποχωρήσει.

Σχετικά άρθρα