Σκόραρε ο Τζιμπούρ, ικανοποίηση στη Νότιγχαμ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ σκόραρε απέναντι στην Γέοβιλ στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ και απέσπασε τα κολακευτικά λόγια του ασίσταντ κόουτς, Ντέιβιντ Κέλι.Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Ράφικ Τζεμπούρ αποτέλεσε οριστικά παρελθόν για τον Ολυμπιακό, καθώς πήρε μεταγραφή για την Championship της Αγγλίας και την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Αλγερινός διεθνής επιθετικός έκανε με το "καλημέρα" αισθητή την παρουσία του, καθώς στο ντεμπούτο του σκόραρε απέναντι στην Γέοβιλ για το τελικό 3-1 υπέρ της Φόρεστ.

"Ήταν ένα εξαιρετικό γκολ, ένα γκολ που πετυχαίνει ένας καθαρόαιμος φορ", τόνισε αρχικά ο ασίσταντ του Μπίλι Ντέιβις, Ντέιβιντ Κέλι, αισιοδοξώντας πως ο Τζεμπούρ θα είναι ακόμη καλύτερος μόλις προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος για εκείνον. Θα τα πάει ακόμη καλύτερα, όταν γνωρίσει τους συμπαίκτες του και είναι αγωνιστικά έτοιμος. Είναι ένας σκόρερ, του αρέσει να αρπάζει τις ευκαιρίες και είναι νωρίς να τον κρίνουμε".

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας στην Championship και θα παλέψει είτε για την απευθείας άνοδο της στην Premier League, είτε θα την διεκδικήσει μέσω μπαράζ.

Σχετικά άρθρα