Ένα διαιτητικό γλυκό με μόλις 60 θερμίδες!

<p><span style="font-size: medium;"><strong>Υλικά ( για 6 μερίδες ζελέ)</strong></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">200 γρ. ζελέ με άρωμα φράουλα</span><br /><span style="font-size: medium;">2 ποτήρια βραστό νερό (400-500 ml)</span><br /><span style="font-size: medium;">2 ποτήρια χυμό φρούτων (400-500ml)</span><br /><span style="font-size: medium;">2 φλιτζάνια φρέσκα φρούτα κομμένα σε μικρά κυβάκια ή ολόκληρα αν είναι μικρά (φράουλες, μύρτιλα,)</span><br /><span style="font-size: medium;">Λίγο λικέρ</span><br /><span style="font-size: medium;">2 φύλλα φρέσκιας μέντας </span><br /><br /><span style="font-size: medium;"><strong>Εκτέλεση</strong></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Διαλύετε το ζελέ σε 2 ποτήρια βραστό νερό. Ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί και προσθέτετε το χυμό φρούτων. Μοιράζετε το μείγμα σε γυάλινα μπολ ή ποτήρια και το βάζετε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσει. Μόλις αρχίσει να πήζει προσθέτετε τα φρούτα, τα οποία πριν έχετε ραντίσει με λικέρ της αρεσκείας σας, ανακατεύετε με ένα πιρούνι για να μοιραστούν τα φρούτα ομοιόμορφα σε όλο το μπολ. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο και το αφήνετε να κρυώσει καλά. Για να πήξει πρέπει να μείνει στο ψυγείο τουλάχιστον 4 ώρες. Σερβίρετε γαρνίροντας με φρέσκα φρούτα και 2 φύλλα μέντας. </span><br /><br /><br /><span style="font-size: medium;">Επιστημονική Ομάδα <a href="http://neadiatrofis.gr/">neadiatrofis.gr</a></span></p>

Σχετικά άρθρα