Επιστρέφει ο Μπαράλες

Στην διάθεση του Στάικου Βεργέτη για το παιχνίδι της Τετάρτης (5/2) με τον Παναθηναϊκό τέθηκε την Δευτέρα (3/2) ο Χερόνιμο Μπαράλες. Ανακοίνωση για τα εισιτήρια.Μετά την επιστροφή του Αστέρα Τρίπολης από την Αθήνα, οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη προπονήθηκαν κανονικά την Δευτέρα (3/2), καθώς ακολουθεί το ματς της Τετάρτης (5/2) με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.
Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΛ Καλλονής ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση.
Στα θετικά για τον Στάικο Βεργέτη είναι πως ο Χερόνιμο Μπαράλες τέθηκε και πάλι στη διάθεση του για το αγώνα της 23ης αγωνιστικής.
Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί το απόγευμα της Τρίτης (4/2), ενώ αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια
Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης. Η ανακοίνωση αναφέρει:
‘Ξεκίνησε από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, τα οποία θα διατίθενται ως εξής:
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 από τις 11.00πμ έως τις 5.00μμ στο εκδοτήριο της θύρας 2.
Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 από τις 11.00πμ έως τις 5.00μμ στο εκδοτήριο της θύρας 2.
 και Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα του αγώνα, από τη 1.00μμ έως τις 7.30μμ στα εκδοτήρια των θυρών 1 & 2 του γηπέδου ‘Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’.
Στη Θύρα 2 εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Παιδικών, Φοιτητικών, Στρατιωτικών και εισιτηρίων ανέργων με αξία 10€.
•Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.
Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.
Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού ‘πάσο’ ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα. Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
Ώρα ανοίγματος θυρών: 5.30μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 7.30μ.μ.’.

Σχετικά άρθρα