Γεμιστά μανιτάρια με πατάτα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">6 μανιτάρια portobello χωρίς κοτσάνι</span><br /><span style="font-size: medium;">400 γραμμάρια φέτα</span><br /><span style="font-size: medium;">3 πατάτες βραστές πολτοποιημένες</span><br /><span style="font-size: medium;">2 ντομάτες ψιλοκομμένες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 σκελίδα σκόρδο σκόρδο λιωμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">Ρίγανη</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Λίγο ελαιόλαδο</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πατάτες κομμένες σε κύβους για περίπου 15 λεπτά. Σε άλλο μπολ λιώνουμε τη φέτα μας και προσθέτουμε λίγη ντομάτα τριμμένη, λιωμένο σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε καλά για να γίνουν ένα. Στο τέλος αφού βράσουν και οι πατάτες τις λιώνουμε με ένα πιρούνι και τις προσθέτουμε στο μείγμα της φέτας.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια, τα γεμίζουμε με την γέμιση και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η γέμιση για περίπου 15 λεπτά στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω – κάτω.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα