Mίλερ: Δεν υπάρχει χώρος για… εγωιστές στην Μπάγερν

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει μαζέψει όλο τον… καλό τον κόσμο στο Μόναχο, οπότε είναι απόλυτα λογικά για την Μπάγερν να έχει στον πάγκο της ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ενδεχομένως να είχαν πάρει τη φανέλα βασικού αγκαζέ.Ο Τόμας Μίλερ, αφού παραδέχτηκε ότι δεν θα του άρεσε να απουσιάζει από κάποιο σημαντικό ματς, ξεκαθάρισε πως οι ανάγκες της ομάδας του είναι τέτοιες, που πρέπει να γίνεται rotation.

"Μπορούμε να έχουμε μόνο 11 παίκτες στο γήπεδο. Αυτό δεν αλλάζει στα μεγάλα παιχνίδια. Θα υπάρχουν απογοητευτικές στιγμές για μένα, όπως και για την υπόλοιπη ομάδα. Τα κερδίσαμε όλα την περασμένη σεζόν, λόγω της συντροφικότητας μας. Φυσικά, δεν θα είμαι χαρούμενος, αν είμαι στον πάγκο σε κάθε σημαντικό παιχνίδι", είπε ο επιθετικός της Μπάγερν και συνέχισε…

"Θα υπάρξουν όμως απογοητεύσεις για όλους μας. Είναι σημαντικό όλοι να δράσουμε επαγγελματικά και να βάλουμε μπροστά την ομάδα από οτιδήποτε άλλο. Θα έχουμε όλοι χρόνο συμμετοχής, αν είμαστε επιτυχημένοι μαζί. Δεν υπάρχει χώρος για εγωιστικές συμπεριφορές στην Μπάγερν".

Σχετικά άρθρα