Νοτσιόνι: Nα τη φοβάσαι την Ελλάδα

Ως την πιο ισχυρή αντίπαλο της Αργεντινής στον όμιλο του Μουντομπάσκετ, χαρακτηρίζει την Ελλάδα ο Αντρές Νοτσιόνι.«Τρεις είναι οι αντίπαλοι που ξεχωρίζουν. Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή. Είναι μια ομάδα που πρέπει να φοβόμαστε. Ηγέτης της είναι ο Σπανούλης, ο οποίος κάνει τη διαφορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αναμφίβολα είναι το βαρόμετρο της ομάδας. Επίσης θα είναι δυνατή και κάτω από τα καλάθια με παίκτες όπως ο Μπουρούσης και ο Πρίντεζης. Μπορεί να μην πήγε καλά στο Ευρωμπάσκετ και να εξασφάλισε συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο με wild card, αλλά θα θέλει εκδίκηση», δήλωσε ο φόργουορντ της Λαμποράλ Κούτσα.

Όσο για τους άλλους τέσσερις αντιπάλους, είπε: «Το Πουέρτο Ρίκο επίσης χρειάζεται προσοχή. Μπορεί απέναντί του να έχεις μια ήσυχη βραδιά, αλλά και μια πολύ δύσκολη. Είναι μια δυναμική και γρήγορη ομάδα, που της αρέσει να τρέχει με γκαρντ όπως ο Αρόγιο και ο Μπαρέα. Η Κροατία προέρχεται από ένα καλό Ευρωμπάσκετ, διαθέτει μια νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο και παίκτες όπως οι Μπογκντάνοβιτς και Τόμιτς να ξεχωρίζουν. Οι Φιλιππίνες και η Σενεγάλη θα παλέψουν σε όλα τα ματς».

Ο 34χρονος άσος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί μετά τη μεγάλη διοργάνωση της Ισπανίας. «Δεν έχω σχέδια μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν αυτό τελειώσει, θα σκεφτώ και θα αποφασίσω αν θα συνεχίσω να παίζω ή να αποσυρθώ».

Σχετικά άρθρα