Φλεβαράκης: Ακολουθούν τρεις τελικοί

Οι αναμετρήσεις με Ηλυσιακό, Ικαρο Χαλκίδας και Κολοσσό είναι τελικοί για τα Τρίκαλα, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην Α1, όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής των θεσσαλών, Κώστας Φλεβαράκης."Περάσαμε μία σειρά από δύσκολα παιχνίδια, τα τρία εκτός, τώρα μας περιμένει μία καινούργια σειρά αγώνων όπου μετράνε τα αποτελέσματα.

Εχουμε αλλαγές σε όλες τις ομάδες έχουμε και εμείς αλλαγές. Εχουμε τρία νέα παιδιά και είναι λογικό η χημεία μας να δοκιμάζεται.

Τα ματς όμως που ακολουθούν είναι τελικοί, αυτά πάνε στην άκρη, θα πρέπει να είμαστε μαχητές μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε", είπε αρχικά ο προπονητής των Τρικάλων.

Για τον Ηλυσιακό, είπε: "Είναι ικανή ομάδα ο Ηλυσιακός, έχει ένα κράμα παικτών έμπειρων και ικανών που δείχνουν χαρακτήρα στα κρίσιμα παιχνίδια.

Εχουν επίσης αθλητικά ξένα παιδιά, που έχουν ικανότητα στο σκοράρισμα, έφεση στα κοψίματα. Τα τελευταία αποτελέσματα μόνο τυχαία δεν είναι".

Για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν με Ηλυσιακό, Ικαρο Χαλκίδας και Κολοσσό, τόνισε: "Είναι τελικοί, μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο δίνουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, όλοι μαζί με υπομονή.

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να έχουμε την μεγαλύτερη πληρότητα μέσα στην σεζόν στα παιχνίδια αυτά. Καλύτερα οι τελικοί να είναι τώρα παρά στο τέλος.

Ολοι καταλαβαίνουν ότι στα παιχνίδια με τους άμεσους ανταγωνιστές μετράνε τα πάντα. Εχουν διπλή σημασία τα παιχνίδια αυτά".

Σημείωσε ότι αυτό που μετράει στα παιχνίδια είναι η νίκη: "Κρατάμε από τα προηγούμενα παιχνίδια ότι τα παλέψαμε, δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι, τώρα όμως μπαίνουμε σε μία σειρά αγώνων που θέλουμε νίκες, όχι εντυπώσεις".

Για το αν θα κυνηγήσει η ομάδα την διαφορά από τον πρώτο αγώνα, είπε: "Βασικός στόχος είναι η νίκη με έναν πόντο, αν μπορούμε να πάρουμε διαφορά είναι δεύτερο θέμα.

Θα το δούμε στην ροή του αγώνα. Το πιο σημαντικό όμως είναι η νίκη γιατί οι πιθανότητες είναι να έχουμε πολλαπλή ισοβαθμία ομάδων και όχι διπλή".

Για το θέμα που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα με τον Κρις Εβανς, σημείωσε: "Με τον Κρις μιλήσαμε αρκετά, συνεχίζει να δίνει αυτό που θέλει η ομάδα απ’ αυτόν, το μυαλό του είναι στην ομάδα και πουθενά αλλού.

Το μόνο που συζητάμε πλέον είναι πως θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο".

Σχετικά άρθρα