Στηρίζει τους σεισμοπαθείς ο ΟΦΗ

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς βρίσκεται η ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο θα τους βοηθήσει, στις δύσκολες ώρες που περνούν.Η ανακοίνωση:

"Το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου αναδεικνύει η σημερινή πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΟΦΗ η οποία απέστειλε επιστολή στην Superleague προτείνοντας να οργανωθούν άμεσα ενέργειες συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τον σεισμό κατοίκους της Κεφαλονιάς.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΟΦΗ προτείνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθεί η 24η αγωνιστική, η Superleague να αναλάβει να μεταδώσει μέσω των ΠΑΕ και των καναλιών Novasports μηνύματα συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω των επαναλαμβανόμενων σεισμών.

Επίσης, Η ΠΑΕ ΟΦΗ προτείνει να στην Superleague αλλά και σε κάθε ομάδα ξεχωριστά, να έρθουν σε επικοινωνία με τους χορηγούς τους και να προσφέρουν ότι μπορούν στους συνανθρώπους μας στην Κεφαλονιά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει την αρχή αφού σε συνεννόηση με την εταιρεία Σεληνάρι θα αποστείλει 6.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό ΠΑΕ ΟΦΗ Η20 στους Κεφαλλονίτες που είναι αναγκασμένοι να διανυκτερεύουν σε σκηνές και πρόχειρα καταλύματα."

Σχετικά άρθρα