Ο… νόμος της Κομοτηνής!

Την 6η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του πέτυχε ο Πανθρακικός, επικρατώντας 1-0 του Πλατανιά για την 23η αγωνιστική της Super League!"Χρυσός" σκόρερ για την ομάδα του Μάντζιου, που πλέον… κρυφοκοιτάζει ακόμα και τα πλέι οφ, ήταν ο Λαδάκης στο 71ο λεπτό, που με σουτ από το ύψος της περιοχής και με τη βοήθεια της… κόντρας σε αντίπαλο, αλλά και του οριζόντιου δοκαριού, είδε την μπάλα να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα.

Πλέον, οι Θρακιώτες έφτασαν στους 34 βαθμούς και απέχουν πέντε από τον 5ο της βαθμολογίας Αστέρα, που στις 19.30GR παίζει με τον Παναθηναϊκό.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πλατανιάς παραμένει στους 22 βαθμούς και αυτή την ώρα συγκατοικεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην 16η θέση (μπαράζ).

Ο Πανθρακικός είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του πρώτο μέρους, αλλά μέχρι το ημίωρο δεν είχε καταφέρει να απειλήσει. Με τη συμπλήρωση του 30ού λεπτού ήρθε και η πρώτη ευκαιρία, με τον Ιγκόρ να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Γιωργαλλίδη.

Αυτή ήταν η μοναδική "καθαρή" ευκαιρία για γκολ στο πρώτο μέρος. Σχεδόν ίδιο το μοτίβο και στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Πανθρακικό να έχει την κατοχή και δύο… προειδοποιητικές βολές με τα ισάριθμα σουτ του Ρομέου, μέχρι τη στιγμή του γκολ στο 70ό λεπτό, με τον Λαδάκη να σουτάρει την μπάλα να κοντράρει στην πλάτη του Φερνάντες και να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο φινάλε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλαχοδήμου να καταλήγει δίπλα από τα δοκάρια του Πανθρακικού, ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τόρες σούταρε από τη μικρή περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ.

Πανθρακικός (Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Λαδάκης, Τζάνης (81′ Τριανταφύλλου), Εμπό, Μολίνα (55′ Μπαϊκαρά), Ρομέου (84′ Χασομέρης), Μπεν Σαμπάτ, Ιγκόρ

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ίνκουμ, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Δημήτρης (46′ Μπέλιτς), Καζναφέρης (74′ Τόρες), Μενδρινός, Κάταϊ (46′ Γουνδουλάκης), Βλαχοδήμος, Σιαλμάς

Σχετικά άρθρα