Καραγεωργίου: Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά

Μπορεί ο Λεβαδειακός να έχασε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό από τον Απόλλωνα, αλλά ο Νίκος Καραγεωργίου υποδέχθηκε με ψύχραιμο τρόπο την απώλεια των δύο βαθμών στην συνέντευξη Τύπου.Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Βοιωτών:
"Οταν δέχεσαι γκολ στα τελευταία λεπτά δεν είναι και το καλύτερο, που μπορεί να σου συμβεί… Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια με έναν αντίπαλο πολύ ικανό, όπως αποδείχθηκε, πολύ δυναμικό. Φέραμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε, αλλά στο τέλος μια κακιά στιγμή, χάθηκε η μπάλα στον αέρα στην πρώτη φάση και δεχθήκαμε το γκολ.

Η αίσθηση μου είναι πως θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε πετύχει κάποιο γκολ και να έχουμε πάρει μια διαφορά, ώστε να συνέβαινε κάτι όπως στο τέλος να μην το πληρώσουμε. Αφού δεν το κάναμε όμως, στο ποδόσφαιρο όμως συμβαίνουν αυτά. Την άλλη φορά με τον Άρη είχαμε κάνει εμείς την ανατροπή. Τελειώσαμε, το έγραψε η ιστορία αυτό, συνεχίζουμε…".

Σε ερώτηση αν αλλάζει κάτι η απόφαση για το ότι θα πέσουν απευθείας δύο ομάδες στη Β’ Εθνική, ο Καραγεωργίου απάντησε: "Δεν έχουμε καμιά σκέψη και δεν ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα. Η ομάδα έχει δυνατότητες και ικανότητες για πολύ ψηλότερα".

Σχετικά άρθρα