Κρέπα φούρνου με μέλι και κανέλα!

<p><br /> <br /> <strong>Η σύμβουλος διατροφής Μελίνα Σελάλμα προτείνει να φτιάξετε κρέπα αλλά αυτή τη φορά στο φούρνο… Αυτή η μικρή παραλλαγή μπορεί να σας φαίνεται περίεργη αλλά είναι πολύ γευστική!</strong><br /> <br /> <strong>Υλικά</strong><br /> <br /> 1 φλιτζάνι γάλα άπαχο<br /> <br /> 1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του για όλες τις χρήσεις<br /> <br /> 2 αυγά<br /> <br /> 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι<br /> <br /> 4 κουταλιές της σούπας μέλι απλό ή με γεύση βανίλιας<br /> <br /> σκόνη κανέλας<br /> <br /> <strong>Εκτέλεση</strong><br /> <br /> Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς ώστε να είναι ζεστός, όταν θα τοποθετήσετε το γλυκό στο φούρνο. Κοσκινίστε το αλεύρι και προσθέστε το γάλα, το αλάτι και τα αυγά. Με τις ηλεκτρικές ροδέλες χτυπήστε το μείγμα να γίνει ένας λείος και βελουτέ πολτός. Σε ένα ταψάκι μετρίου μεγέθους απλώστε μια λαδόκολλα και αδειάστε το μείγμα. Ψήστε στο φούρνο για 15 – 20 λεπτά, χωρίς να ανοίξετε την πόρτα κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Βγάλτε από το φούρνο και αλείψτε όλη την επιφάνεια με το μέλι και την κανέλα. Προσεχτικά τυλίξτε την ρολό και κόψτε την κρέπα σε 4 ίσα μέρη.<br /> <br />  </p>

Σχετικά άρθρα