Μαντούρο: Να βελτιωθούμε στα εκτός έδρας

Η Τούμπα μπορεί να μην ήταν γεμάτη, αλλά ο Μαντούρο ήταν ενθουσιασμένος με την στήριξη των φιλάθλων στο 5-0 επί του ΟΦΗ
Ο ολλανδός μίλησε για την διαφορετική εικόνα του ΠΑΟΚ εντός και εκτός έδρας, δήλωσε ευχαριστημένος με την απόδοσή του και το γκολ, που πέτυχε για ένα ακόμα ματς, ενώ επεσήμανε πως η φυσική του κατάσταση βελτιώνεται διαρκώς

«Ειμαι χαρούμενος για την νίκη κυρίως παρά για τα γκολ. Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου και τα γκολ. Εχω πετύχει τρία γκολ όμως υπάρχουν και άλλα ματς ποιος ξέρει μπορεί να πετύχω και άλλα. Νομίζω ότι τόσα γκολ σε σύντομο διάστημα έχω ξανά βάλει στον Αγιαξ παλιά», είπε ο Ολλανδός μέσος και συνέχισε:

«Το σημαντικό δεν είναι να γεμίζει το γήπεδο γιατί εμένα ακόμα και έτσι μου αρέσει. Σήμερα τραγουδούσαν συνεχώς και ήταν εκπληκτικοί οι οπαδοί μας. Μας βοηθάνε και ελπίζω στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν και άλλο».

Για το πρόβλημα στα εκτός έδρας ματς: «Νομίζω ότι η συγκέντρωση μας σε ότι αφορά τις διαφορετικές εμφανίσεις εντός και εκτός έδρας. Κάτι πρέπει να κάνουμε…".

Όσον αφορά την φυσική του κατάσταση είπε: «Βελτιώνομαι συνεχώς. Βλέπω ότι κουράζομαι πιο δύσκολα και ανακτώ την φυσική μου κατάσταση σιγά, σιγά».

Σχετικά άρθρα