Σα Πίντο: Χάσαμε τη ηρεμία μας, άδικο το σκορ

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έκρινε πως η εικόνα του α’ μέρους συγκριτικά με αυτή του β’ ημιχρόνου δεν είχε μεγάλη διαφορά και ως εκ τούτου αδυνατεί να καταλάβει την έκταση, που πήρε η ήττα του ΟΦΗ στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.
Χαρακτηριστικά, ο πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε άδικο το 5-0 εις βάρος της ομάδας του στην Τούμπα και στάθηκε ιδιαίτερα στην ηρεμία, που δεν είχαν οι παίκτες του στην επανάληψη.
 
"Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι συνέβη, δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν φάνηκε στο γήπεδο ότι έπρεπε να χάσουμε με αυτό το σκορ. Δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά που υπήρξε μεταξύ πρώτου και δεύτερου μέρους. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει για να πιέσει, αλλά ήμασταν ήρεμοι και καλά.

Πέρα από το γκολ δεν έκαναν τίποτα άλλο. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την ηρεμία του πρώτου, παρόλο που ξέραμε πως παίζει ο ΠΑΟΚ από τα άκρα. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη, αλλά σήμερα δεν πήραμε τίποτα.

Μετά το δεύτερο και το τρίτο γκολ όλα έγιναν εύκολα για τον ΠΑΟΚ, που έχει τους κατάλληλους παίκτες και είναι μεγάλη ομάδα. Νομίζω ότι το τελικό σκορ ήταν θέμα τύχης, δεν είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα", δήλωσε.

Σχετικά άρθρα