Καρέ απουσιών για Αστέρα ενόψει Περιστερίου

Σε τέσσερις παίκτες δεν μπορεί να υπολογίζει ο Στάικος Βεργέτης για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο λόγος για τους Μπαράλες, Ερνάντεζ, Μπαρτολίνι και Ναβάρο
Οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα στο πρωτάθλημα δεν αφήνουν περιθώρια ξεκούρασης, αφού πλέον μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη, το μυαλό όλων είναι στον επόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την προσεχή Κυριακή.

Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, συνεχίστηκε σήμερα το πρωί το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, με όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χθες το βράδυ να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση.

Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Ερνάντεζ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο, οι οποίοι και δν υπολογίζονται για το ματς με τον Ατρόμητο.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο, όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τον αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να μην υπολογίζει τον Χερόνιμο Μπαράλες που θα εκτίσει την ποινή του λόγω κίτρινων καρτών.

Σχετικά άρθρα