Μαρκόπουλος: Δείξαμε χαρακτήρα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα του Απόλλωνα στην Πάτρα, με τον προπονητή του Δικέφαλου του Βορρά, Σούλη Μαρκόπουλο, να τονίζει ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα όταν οι πατρινοί πλησίασαν, αλλά και να σχολιάζει τις δηλώσεις του Βετούλα."Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους παίκτες, που είχαν το ψυχικό σθένος στην επέλαση που έκανε ο Απόλλωνας στο δεύτερο ημίχρονο.

Κάναμε και ορισμένα λάθη που έδωσαν το δικαίωμα στον Απόλλωνα να βάλει μεγάλα καλάθια και να μπει στο παιχνίδι.

Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μία ομάδα με καλό ρυθμό, διαφορετική από αυτήν που είχαμε αντιμετωπίσει στο ματς του πρώτου γύρου και μετά από τη νίκη στη Ρόδο ήταν ακόμη καλύτερη.

Επρεπε να βρούμε τις αδυναμίες του Απόλλωνα και το πετύχαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, κάναμε αιφνιδιασμούς, πετύχαμε εύκολα καλάθια, κι από την διαφορά που πήραμε εξαρτήθηκε όλη η εικόνα του αγώνα.

Οταν ο Απόλλωνας πλησίασε δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την προσπάθειά που κάνει και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο.

Θέλουμε να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, γιατί αυτό είναι το καλύτερο να παίζουμε με κόσμο σε όλα τα γήπεδα", είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Για τα όσα είπε ο Νίκος Βετούλας, σχολίασε: "Θέλετε να σχολιάσω μόνο αυτά ή όσα έγιναν σε όλο το παιχνίδι;

Γιατί έχω κι εγώ να πω πολλά και για μαρκαρίσματα στον Κούπερ και πολλά, αλλά δεν νομίζω ότι αυτές οι φάσεις που λέει ο αντίπαλος προπονητής έκριναν το παιχνίδι".

Σχετικά άρθρα