Φλεβαράκης: Η συνέχεια είναι σημαντική

Τα Τρίκαλα επικράτησαν του Ηλυσιακού, με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Κώστα Φλεβαράκη, να τονίζει ότι η συνέχεια είναι σημαντική για την ομάδα του, αφού δεν θα υπάρχει εύκολο ματς μέχρι το τέλος."Επαιζαν δύο ομάδες που πιστεύω ότι δεν αξίζουν να πέσουν. Εμείς παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ έμπειρη με το μεγαλύτερο άγχος να το έχουμε εμείς.

Πιέσαμε αρκετά, αναγκάσαμε τον Ηλυσιακό να κάνει 26 λάθη, αλλά είχαμε και εμείς 17 λάθη.

Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά κάναμε αρκετά λάθη κυρίως στο μυαλό από παιδιά που δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμη με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η συνέχεια είναι σημαντική και μία νίκη ή μία ήττα με έναν πόντο μπορεί να κάνει στο τέλος την διαφορά. Δεν θα υπάρχει εύκολο ματς μέχρι το τέλος και οι διαφορές στο μπάτζετ ακόμη και οι μικρές φαίνονται.

Μέσα στο γήπεδο τους όμως όλες οι ομάδες που κινδυνεύουν μεταμορφώνονται. Σίγουρα αν είχαμε κάποιους πιο έμπειρους παίκτες θα είχαμε δύο νίκες παραπάνω, αλλά όλα αυτά είναι υποθετικά.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση του που σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν καταπληκτική", είπε ο προπονητής των Τρικάλων.

Από την πλευρά των παικτών, ο Χρήστος Δεληγιάννης είπε: "Αυτό το παιχνίδι ήταν το πιο δύσκολο της χρονιάς για μας και λόγω της βαθμολογικής σημασίας, αλλά γιατί ήρθε σε μία στιγμή που προερχόμασταν από τέσσερεις συνεχόμενες ήττες.

Ηταν μία πολύ αγχωτική νίκη για μας, τα παιδιά του Ηλυσιακού καταβάλλουν μία πολύ τρομερή προσπάθεια και είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο αλλά και πιο φορμαρισμένοι από μας.

Ξεκινήσαμε καλά, αλλά όταν ο Ηλυσιακός ισορρόπησε το παιχνίδι μας πλάκωσε το άγχος, ενώ στο τέλος είχαμε για μία ακόμη φορά τάσεις αυτοκτονίας.

Ετσι όπως πήγε το ματς όμως είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την νίκη και αυτό κρατάμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου Ντίνο Νικολόπουλο ο οποίος είχε λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, αλλά πήραμε πολύ σημαντικές λύσεις απ’ αυτόν.

Συγχαρητήρια στα παιδιά του Ηλυσιακού για την προσπάθεια την οποία κάνουν, βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, να τους ευχηθώ καλή τύχη αν και έτσι όπως το φετινό πρωτάθλημα μάλλον δεν θα πέσει κανείς!".

Σχετικά άρθρα