Παπαθεοδώρου: Η μεγαλύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα

Η Νέα Κηφισιά επικράτησε του Πανιωνίου, με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Ηλία Παπαθεοδώρου, να τονίζει ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας του στην φετινή Α1."Κάναμε την μεγαλύτερη νίκη μας στο Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν. Πρώτον γιατί ο Πανιώνιος είναι κατά γενική ομολογία και σ’ όλα τα επίπεδα η καλύτερη ομάδα μετά τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό.

Και δεύτερον γιατί ο Πανιώνιος ήρθε υποψιασμένος στην έδρα μας μετά το μεγάλο νικηφόρο σερί μας.

Ισως οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Πανιώνιος να μην προετοιμάζονται τόσο κατάλληλα για τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων τους.

Ο Πανιώνιος ήρθε σήμερα (6/2) έτοιμος με εξαίρεση την απώλεια του Ντούβνιακ και γι’ αυτό η νίκη μας είναι πολύ σημαντική. Επρεπε να παίξουμε σκληρά για να αντεπεξέλθουμε στον τρόπο παιχνιδιού του Πανιωνίου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο καταφέραμε να πάρουμε ένα μικρό προβάδισμα, που γι’ αυτό το ματς ήταν μεγάλο. Στο τέλος νικήσαμε στις λεπτομέρειες.

Το σημαντικό μάθημα για eμάς είναι ότι νικήσαμε με μόνο δύο εύστοχα τρίποντα (2/15τρίπ.) κι αυτό χάρις στην πολύ καλή άμυνά μας, τις αμυντικές συνεργασίες και τις περιστροφές.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Είναι επίσης σημαντικό για εμάς ότι οι φίλαθλοί μας συσπειρώνονται και μπορούμε μέσα στην σεζόν να κερδίσουμε νέους φιλάθλους.

Αυτό θέλουμε να κάνουμε με τα καλά αποτελέσματα, να φέρουμε στο γήπεδο οικογένειες και παιδιά. Τα καλά λόγια του κόουτς Σφαιρόπουλου έχουν αξία, γιατί προέρχονται από έναν σοβαρό άνθρωπο του χώρου.

Το πού μπορούμε να φτάσουμε θα το δείξει ο χρόνος. Ημασταν μία πολύ μικρή ομάδα και κάθε χρόνος δημιουργούσε το ερώτημα πού μπορούμε να φτάσουμε. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα και διάθεση.

Εχουμε μεγάλο κίνητρο για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται", είπε αρχικά ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς.

Για την πιθανότητα νέου κλειστού, είπε: "Είναι δύσκολο να δημιουργηθεί ένα καινούργιο γήπεδο, αλλά ελπίζω με την βοήθεια του Δήμου να βελτιωθούν οι συνθήκες στο γήπεδο που έχουμε κι ήδη κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση".

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Ψαθάς σχολίασε: "Γνωρίζαμε ότι θα ‘ναι δύσκολο το ματς. Ο Πανιώνιος παίζει δυνατά κι ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό.

Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα, έχουμε βρει ρυθμό κι η σημερινή (6/2) είναι καλή νίκη. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο".

Σχετικά άρθρα