Διαφορετικοί κρεμμυδοκεφτέδες

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά του γλυκού αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">λίγη ρίγανη</span><br /><span style="font-size: medium;">σπορέλαιο για το τηγάνισμα</span><br /><span style="font-size: medium;">½ κιλό κρεμμύδια τριμμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">½ κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του</span><br /><span style="font-size: medium;">1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Αν χρειαστεί, ρίχνουμε στο  μείγμα με λίγο νερό για μαλακώσει λίγο το μείγμα μας.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό λάδι για 3 λεπτά από κάθε μεριά. Τους βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα πάνω σε χαρτοπετσέτα, για να ρουφήξει το λάδι τους.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα