Sold out με Μάντσεστερ!

Οπως αναμενόταν τα εισιτήρια του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαντλήθηκαν, όπως ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής.Τα μαγικά χαρτάκια του πρώτου αγώνα με τους κόκκινους διαβόλους για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ εξαντλήθηκαν μέσα σε μερικές ώρες, τόσο από τα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης, όσο και από την διάθεση μέσω διαδικτύου.

Ετσι σε ακόμη ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του φαληρικό γήπεδο θα ζήσει… πιένες από τους οπαδούς των ερυθρολεύκων, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη.

Οι υπεύθυνοι των εισιτηρίων δεν πίστευαν στα μάτια τους με τη ζήτηση που είχαν τα εισιτήρια (από 30 έως 150 ευρώ και 350 τα VIP). Για πρώτη φορά άλλωστε στην ιστορία, 200.000 φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν ταυτόχρονα αίτηση για να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι. Το προηγούμενο ρεκόρ άγγιζε τις 80.000.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της Φάσης των «16» του UEFA Champions League, απέναντι στη Manchester United που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τρίτη 25/02/2014 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν".

Υπενθυμίζεται ότι στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 31.000, καθώς οι θύρες 3 και 4 (χωρητικότητας 2.000 θέσεων) θα παραμείνουν κλειστές, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στον Ολυμπιακό από την UEFA για ένα πανό ρατσιστικού περιεχομένου.

Σχετικά άρθρα