Γιούιν: Θα πετύχουμε τον στόχο μας

Τα Τρίκαλα BC ARIES επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας εντός έδρας του Ηλυσιακού με 88-87, με τον Πάτρικ Γιούν Τζ. να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.Ο Γιούιν συγκέντρωσε για πέμπτη φορά φέτος περισσότερες από 30 μονάδες στο ranking! Κόντρα στον Ηλύσιακό συγκέντρωσε 33 απόρροια των 27 πόντων με 10/13 βολές, 7/12 δίποντα, 1/2 τρίποντα, των 7 (4+3) ριμπάουντ, των 5 ασιστ και 2 κλεψιμάτων σε 32’31’’ συμμετοχής!

Ο αμερικανός σχολίασε για την προσωπική του επίδοση: "Είναι σίγουρα ευχάριστο το γεγονός της ανάδειξης μου σε MVP της αγωνιστικής αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία για μένα είναι το γεγονός ότι νικήσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με μας.

Ο Ηλυσιακός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με ικανούς παίκτες και σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς οπότε η νίκη μας αποκτά μεγαλύτερη αξία".

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα σύμφωνα με τον Πάτρικ Γιούιν Τζ. έπαιξε και η συμβολή των φιλάθλων: "Ηταν πραγματικά εκπληκτικοί και σε αυτό το παιχνίδι.

Κάποια στιγμή φώναζαν τόσο δυνατά που δεν μπορούσαν οι παίκτες να ακούσουν τις οδηγίες των προπονητών!

Εκτιμώ απεριόριστα την εκτίμηση που δείχνουν στο πρόσωπο μου και για τον λόγο αυτό μετά από κάθε σημαντικό καλάθι και προσπάθεια μου αρέσει να πανηγυρίζω προς την πλευρά τους".

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, σημείωσε: "Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Είναι γεγονός ότι κάποια απρόβλεπτα πράγματα όπως ο τραυματισμός του Γκρέιντζερ μας προκάλεσαν μία αναστάτωση αλλά θεωρώ ότι τα νέα παιδιά που ήρθαν θα καλύψουν το κενό του επάξια.

Είναι έμπειροι και καλοί παίκτες αλλά θέλουν λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν".

Ο Πάτρικ Γιούιν Τζ. είχε και μία κουβέντα παραπάνω να πει για τον Τζέσι Σαπ: "Ο Τζέσι είναι αδελφός μου.

Αποφοιτήσαμε από το ίδιο γυμνάσιο, πήγαμε στο ίδιο κολλέγιο και ζήσαμε μαζί την μεγάλη επιτυχία του Georgetown το 2007 όταν φτάσαμε στο final four του NCAA.

Πάντα στα εκτός έδρας παιχνίδια μέναμε στο ίδιο δωμάτιο και είμαι πολύ χαρούμενος που παίζουμε και πάλι μαζί".

Σχετικά άρθρα