Pregame: Πλατανιάς-Εργοτέλης

Με το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Εργοτέλη στα Περιβόλια ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας το μεσημέρι του Σαββάτου (8/2, 15:00GR).Οι δύο συνεχόμενες νίκες του Εργοτέλη με Πανιώνιο και Βέροια έχουν επιτρέψει στην ομάδα να βρει την χαμένη της αυτοπεποίθηση, να πάρει την απαραίτητη ώθηση για τη συνέχεια και κυρίως να ξεφύγει κάπως από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μια ενδεχόμενη ήττα στα Χανιά όμως μπορεί να φέρει τον Εργοτέλη ξανά κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού γι’αυτό και στην ομάδα θέλουν να δείξουν πως οι νίκες των δύο προηγούμενων αγωνιστικών μπορούν να έχουν και συνέχεια.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τη σημερινή αναμέτρηση δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Ρομάνο και Καρντόσο. Στον αντίποδα, επανέρχονται οι Ρέντζας και Μεχία που εξέτισαν τις ποινές τους κόντρα στην Βέροια.

Αναλυτικά στην αποστολή του Εργοτέλη συμμετέχουν 19 παίκτες οι: Αθανασίου, Στοΐκοβιτς, Παντελάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Κοντέ, Ιμπραΐμ, Πίτσος, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Κούμπικ, Λεονάρντο, Μονακέλο, Διαμαντάκος.

Από την άλλη πλευρά ο Πλατανιάς με 22 βαθμούς βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η νίκη στην σημερινή αναμέτρηση αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Oι Χανιώτες δεν θέλουν να χάσουν περισσότερο έδαφος με τη σημερινή αναμέτρηση να αποτελεί ζωτικής σημασίας για την ομάδα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Τέτε, ενώ στα… πιτς παραμένουν οι Ναζλίδης, Ζαραδούκας και Ζουμπουλάκης.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή, σε σχέση με τον αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή είναι ο Μανόλης Σιώπης.

Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά αποτελείται από τους: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ινκούμ, Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινό, Μπέλιτς, Περιστερίδη, Σιαλμά, Σιώπη, Σούκια, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Σχετικά άρθρα