Στο… πόδι ο Βόλος για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Παναχαϊκή στο σημαντικότερο παιχνίδι της Football League για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος το μεσημέρι του Σαββάτου (8/2, 15:00GR).Ιδιαίτερο το σημερινό παιχνίδι για τους "ερυθρόλευκους" της Μαγνησίας, αφενός διότι αντίπαλος είναι η Παναχαϊκή του Αλέξη Κούγια, αφετέρου γιατί οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το ματς ξανά από την Ανατολική Κερκίδα.

Δεκατέσσερις αγωνιστικές δίχως ήττα είναι ο Ολυμπιακός με δώδεκα νίκες και δύο ισοπαλίες και σήμερα θέλει να προσθέσει άλλη μία στο εντυπωσιακό σερί του. Απέναντί του η Παναχαϊκή την οποία κέρδισε ήδη δύο φορές φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλει να το …τριτώσει το καλό.

Μάλιστα στη σημερινή συνάντηση θα ανοίξει ξανά η Ανατολική Κερκίδα για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

Ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, πλην των Γιενγκά και Μόνχε που θα απουσιάσουν για αρκετό καιρό ακόμη, και έτσι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από δεκαεννιά ποδοσφαιριστές που είναι οι: Γκίτκος, Γεωργίου, Καρράς, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Κόμνος, Ρόκας, Πινδώνης, Κριστόμπαλ, Καπετάνος, Κατσίκης, Μπρέσκα, Δεινόπαπας, Γκούρμα, Ιωάννου, Νικολιάς. Εκτός έμεινε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Ιβάν Ρεγκέιρο.

Από την άλλη πλευρά, οι κοκκκινόμαυροι της Αχαϊας μετά την απρόσμενη ήττα από τα Ψαχνά εντός έδρας θα κυνηγήσουν ένα από τα δυο θετικά αποτελέσματα ώστε να μείνουν σε τροχιά 4αδας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αν και είχε τα δελτία των Κάργα-Σεντεμεντε, επέλεξε μόνο τον πρώτο, ενώ στην αποστολή μια ακόμη ευχάριστη είσοδος είναι αυτή του Μπαλού που ήρθε η μπλε κάρτα του. Τώρα αν θα πάρει πάρει χρόνο συμμετοχής, αυτό είναι στην κρίση του προπονητή του.

Εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Κιάσσος και οι τραυματίες Γκαντιάγκα και Βασιλαντωνόπουλος.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Παπαδόπουλος, Λαμπάκης, Λίτσης, Χιντζίδης, Σπίνουλας, , Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Φατίον, Αποστολόπουλος, Χούσα, Πλέγας, Βιγιαφάνε, Στεργίδης, Κοντογουλίδης, Ντα Κόστα, Χοτζάλι, Φούφουλας, Σταυριανός, Κάργας, Μπαλού και Πάτο.

Σχετικά άρθρα