Καμαρά: Βάζω τα δυνατά μου και σκοράρω!

Ο Ανρί Καμαρά αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η απονομή του βραβείου του πραγματοποιήθηκε στον κεντρικό Σύνδεσμο Φιλάθλων WARRIORS – Θύρα 6.Ο έμπειρος επιθετικός έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και μετά την απονομή δήλωσε: «Είναι ένας ακόμα λόγος αυτό το βραβείο να γίνω πιο δυνατός από δω και μπρος. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι εδώ, είναι κάτι ξεχωριστό. Το μόνο που μπορώ να κάνω για τους φιλάθλους μας είναι να βάζω τα δυνατά μου και να σκοράρω. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους».

Ο Καμαρά είχε μαζί του την κόρη του Σερένα, για την οποία αποκάλυψε ότι «όταν η Σερένα έρχεται στο γήπεδο σκοράρω. Την Πέμπτη έλλειπε, αλλά την επόμενη φορά ελπίζω να είναι εκεί!».

Από πλευράς των μελών της διοίκησης των WARRIORS απονεμήθηκε πλακέτα στον Ανρί Καμαρά για την προσφορά του στην ομάδα και τονίστηκε: «Είναι μια σημαντική στιγμή για τον Σύνδεσμο η παρουσία του Καμαρά. Ένας παίκτης που θαυμάζουμε κάθε αγωνιστική στο γήπεδο βρίσκεται σήμερα κοντά μας. Ελπίζουμε να βρίσκεται αρκετό καιρό στην ομάδα και με τις εμφανίσεις του να συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα και για τον Παναιτωλικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σχετικά άρθρα