Pregame: Βέροια-Ολυμπιακός

Η προτελευταία Βέροια υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου (8/2, 19:30GR) για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.Η Βασίλισσα του Βορρά είναι πέντε βαθμούς πάνω από τον τελευταίο Αρη και τρεις λιγότερους από Πλατανιά και Απόλλωνα.

Η αλήθεια είναι πως έχει ανάγκη από θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές, ωστόσο οι… επιλογές του Ντόστανιτς, που προφύλαξε τους βασικούς Γεωργιάδη, Μπάρμπα, Τραπ δεν φανερώνουν αυτή την… κάψα.

Ο Σέρβος τεχνικός εκτός των τριών παραπάνω, δεν έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Αμαραντίδη και τον ανέτοιμο Αποστολόπουλο.

Στην αποστολή μετέχουν οι Καντιμοίρης, Βέρτζος, Σιόντης, Όστοϊτς, Σισοκό, Βεργώνης, Παυλίδης, Κομόλοφ, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μάνος (πιθανή ενδεκάδα), Τζόναθαν, Τζημογιάννης, Ζεζίνιο, Ντόγος, Μπεν, Γκονσάλβες, Μεληκιώτης.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του για τον τίτλο παίρνοντας ακόμα μια νίκη σε μια σημαδιακή μέρα για τον σύλλογο, καθώς σαν σήμερα πριν από 33 χρόνια έχασαν τη ζωή τους 21 οπαδοί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού έχει ως στόχο τη νίκη στο σημερινό αγώνα στη Βέροια, προκειμένου να την αφιερώσουν στους ανθρώπους, οι οποίοι πριν από 33 χρόνια έχασαν τη ζωή τους στα σκαλοπάτια της Θύρας 7.

Ο Μίτσελ ετοιμάζει για βασικό τον Ερνάν Πέρες και ζητάει από τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι και όχι στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο που ακολουθεί.

Ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φουστέρ, Βαλντές, Χολέβα, Σαλίνο και Μασάντο.

Η 18αδα που έχει πάει στη Βέροια: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σαβιόλα.

Οσον αφορά την προϊστορία των αγώνων με γηπεδούχο την Βέροια, ο Ολυμπιακός έχει αρνητική παράδοση με 5 ήττες, 4 ισοπαλίες και 4 νίκες σε 13 ματς! Ωστόσο, οι τρεις νίκες του είναι στα τρία τελευταία ματς εκεί…

Σχετικά άρθρα