Σάντσες: Αν συνεχίσουμε έτσι θα τα καταφέρουμε

Αν ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίσει με πάθος, ευφυΐα και σύστημα, θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, όπως τόνισε ο Λόρι Σάντσες.
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Skoda Ξάνθης έμεινε ο Λόρι Σάντσες, ο οποίος πρόσθεσε πως αν ο Απόλλων συνεχίσει έτσι θα μείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της "ελαφράς ταξιαρχίας":

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μας. Ήταν μια άκρως επαγγελματική απόδοση, αξίζαμε τη νίκη, που είναι δίκαιη σε ένα ματς που MVP ήταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο οποίος έκανε 5-6 πολύ σημαντικές επεμβάσεις", είπε και πρόσθεσε:

"Ήταν μια αναμέτρηση που έπρεπε να κερδίσουμε και από την αρχή δεν είχα αμφιβολία πως θα νικήσουμε. Ήταν μια αναμέτρηση τεσσάρων ουσιαστικά βαθμών κόντρα στην Ξάνθη, γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έχουμε πλέον το πλεονέκτημα.

Και βέβαια συγχαρητήρια και στους οπαδούς μας που μας βοήθησαν. Έκαναν πολλή φασαρία και είχαν σημαντική συμβολή στο αποτέλεσμα. Αν συνεχίσουμε με πάθος, ευφυΐα και σύστημα, θα τα καταφέρουμε".

Για το πώς ήταν σίγουρος για τη νίκη, υποστήριξε: "Στα προηγούμενα τρία ματς παίξαμε καλά, αλλά πήραμε μόνο ένα βαθμό, από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες έδειξαν πως ήθελαν το παιχνίδι".

Για το πόσους βαθμούς θεωρεί πως χρειάζεται ο Απόλλων για να σωθεί: "Με 35 βαθμούς μπορούμε να μείνουμε. Αν πιάσουμε 35 βαθμούς και υποβιβαστούμε, θα είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος".

Σχετικά άρθρα