Χάβος: Αξίζαμε την ισοπαλία

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, όχι όμως από το αποτέλεσμα του αγώνα, έμεινε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μάκης Χάβος, τονίζοντας πως ο Παναιτωλικός άξιζε την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΣ.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναιτωλικού:

"Εγινε ένα καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Είχα πει μεσοβδόμαδα ότι σε αυτό το ματς θα κερδίσει ο καλύτερος. Σήμερα όμως δεν κέρδισε ο καλύτερος.  Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και η αλλαγή του Θεοδωρίδη μας αποδιοργάνωσε.

Παρόλα αυτά δεν κινδυνέψαμε σε οργανωμένη επίθεση. Εμείς πατούσαμε καλά στο παιχνίδι. Νομίζω ότι αξίζαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Πρέπει να μας γίνει μάθημα ότι τα παιχνίδια τελειώνουν με το σφύριγμα του διαιτητή. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε την δουλειά. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας". 

Για το αν το παιχνίδι κρίθηκε στις στημένες φάσεις: "Οι στημένες φάσεις παίζουν μεγάλο ρόλο. Έχουμε πληγωθεί φέτος με τα στημένα. Η τακτική στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο".

Για το αν η ομάδα του εμφάνισε σημάδια κούρασης: "Λογικό ήταν να μην είχε φρεσκάδα η ομάδα. Εγώ όμως παρόλα αυτά δεν είδα κούραση. Άλλωστε όταν βλέπεις τον Καμαρά και τον Τζούνιορ μέχρι το τέλος να τρέχουν, αυτό μιλάει από μόνο του".

Σχετικά άρθρα